Skriv eller ring til Zoo

Skriv eller ring til os, vi hjælper dig gerne. Telefonerne er åbne 9-16 på hverdage og 10-16 i weekenden på hovednummeret 72 200 200.

Besøg os 
Zoologisk Have
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg
Telefon: 72 200 200

Mail til Zoo 
zoo@zoo.dk

Postadresse
Zoologisk Have
Roskildevej 38
2000 Frederiksberg
Zoo Food & Shop A/S har samme adresse.

Reception
Gæster til administrationen skal henvende sig på:
Søndre Fasanvej 79
2000 Frederiksberg

 

 


Spørgsmål om dyr
Du er velkommen til at sende dine spørgsmål til zoo@zoo.dk. Alle skriftlige henvendelser angående dyrespørgsmål bliver besvaret inden for 14 dage. Du kan følge os på Facebook, hvor vi løbende besvarer spørgsmål. Prøv desuden at søge i zooleksikonet for at finde information om dyr.

Job, praktik- og elevpladser
Biologistuderende kan komme i praktik i Zoo. Desværre er det ikke længere muligt for Zoo at modtage folkeskoleelever i praktik. Zoos driftsafdeling modtager tømrer-, kokke- og gartnerelever. Læs mere om, hvordan du kan blive elev eller komme i praktik i Zoologisk have.

Når vi har ledige job, slår vi dem op på zoo.dk under fanen Om Zoo. Samme sted har du mulighed for at uploade en uopfordret ansøgning. 

Salg og Booking

Bliv sponsor, eller få din annonce i Zoonyt
Ønsker I at høre om mulighederne for at få en annonce i Zoonyt, eller overvejer I, som en del af jeres CSR-strategi, at blive sponsor for et af Zoos dyr, kan salgsafdelingen kontaktes på telefon 72 200 213 eller via mail soh@zoo.dk

Vil du gerne på kursus?
Læs mere om Zoos fobikursus og dyrehåndteringskursus eller kontakt kursusafdelingen på sb@zoo.dk - telefon 30 16 73 42

Skal du holde fest? Børnefødselsdag? Konference? Vil du leje hele Zoo for en aften? 
Vi glæder os til at hjælpe med at planlægge din næste fest, møde eller gruppeoplevelse. Få mere information og bestil på booking@zoo.dk

Beskriv gerne arrangementstype, anledning, antal gæster, ønsket dato, tidsrum og eventuelle andre ønsker, når du kontakter os. Du kan også ringe til os på telefon 72 200 203, hverdage kl. 10-14. 

Adresse:
Zoologisk Have
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg

Cvr. 4048 2512

Skoletjenesten

Skoletjenesten Zoo
Undervisning i Skoletjenesten Zoo kan i løbet af skoleåret bestilles på telefon 72 200 259 mandag til fredag kl. 9.30-12.30. 

Der kan også rettes henvendelse på undervisning@zoo.dk med angivelse af telefonnummer eller e-mailadresse. Så kontakter vi dig.

PRESSEKONTAKT

Presseansvarlig Jacob Munkholm Hoeck på telefon 30 16 73 73 eller jmh@zoo.dk

Gratis adgang med pressekort gives kun mod forudgående aftale og kun i pressefagligt øjemed. Adgang gives til én person og gælder udelukkende for pressekort udstedt af DDF, DJ, M-FL, DP og Svenska Journalistforbundet. Pressekort udstedt af andre end de nævnte giver ikke gratis adgang til Zoo.

Det er ikke tilladt at lave kommercielle optagelser i Zoo uden forudgående aftale. Kontakt den presseansvarlige i forvejen.

Alle andre henvendelser inklusive henvendelser fra studerende sker til Zoos reception på tlf. 72 200 200 eller på zoo@zoo.dk.

Presserum