LAD DET GRO

Zoo deltager i EAZA kampagnen Lad det gro, der har til formål at fremme biodiversitet lokalt. Dette gøres bl.a. ved at lade græsset gro vildt, lade grene ligge eller plante lokale planter så fugle og insekter tiltrækkes. Læs mere om kampagnen og om hvordan du kan fremme biodiversiteten hjemme her.

LAD DET GRO

CO2 neutralt website

Hjemmesider udleder CO2, da der bruges strøm på de besøgendes computere og skærme samt på serverne, der hoster hjemmesiden. Zoo deltager derfor i ordningen for CO2-neutrale hjemmesider. Det betyder, at CO2-udledningen fra både websitet og brugerne af websitet er neutraliseret gennem målbare CO2-reduktioner. Reduktionerne sker bl.a. ved opstilling af nye, vedvarende energikilder (fx vindmøller) og ved deltagelse i kontrollerede, CO2-reducerende projekter.

Miljøredegørelse

Zoo er miljøcertificeret, fordi vi i Zoo mener, det er vigtigt og nødvendigt at passe på miljøet og begrænse klimaforandringer. At være miljøcertificeret, betyder at der lægges handling bag ordene og arbejdes målrettet med miljø- og klimaforbedringer. Arbejdet med miljøledelse startede allerede i 1999, og omfatter i dag mange forskellige områder, lige fra solceller til solsikker.

Zoo ønsker fortsat åbenhed omkring Havens miljøtiltag og resultater. Derfor er denne miljøredegørelse offentlig tilgængelig og kan læses via linket til højre.

Den kan ligeledes rekvireres ved at henvende sig til miljøkoordinator Rikke Bydam rb@zoo.dk.

Certifikat ISO 14001:2015