o

Vilde gaver til mors dag

Mangler du gaven til mors dag på søndag den 13. maj? Vis din taknemmelighed til din mor for hendes hjælp og kærlige tanker med en oplevelse tæt på dyrene i Zoo.

Her finder du masser af muligheder for at give spændende, sjove, lærerige og vilde oplevelser, der passer sig både til din mor, mormor og farmor.

MØD PINGVINERNE

Er din mor klar til en på opleveren, så giv hende et møde med pinvingerne. Her er hun med til at håndfodre dem og får et særligt indblik i dyrepassernes arbejde.

Pris
DKK 525
KØB

KOM TÆT PÅ ELEFANTERNE

Giv din mor en rundvisning i elefanthuset med fortællinger om huset og Zoos lange historie med elefanter. I får et eksklusivt indblik i, hvorfor og hvordan vi træner dyrene.

Pris
DKK 375
KØB

BILLET TIL ZOO

Tag din mor med i Zoo! Køb billetterne hjemmefra og spring køen over i indgangen. Det er masser af nye oplevelser at komme efter, nye dyreunger og det nye Tasmanien.

Pris
DKK 180

FLERE GAVER TIL ENHVER LEJLIGHED

Få endnu flere gaveideer til mors dag, fødselsdagen, årsdagen eller andre lejligheder i webshoppen. Her kan du finde noget for enhver dyreelskers smag. Lige fra spændende ture med Zoo, interessante dyretræninger, medrivende foredrag og vilde oplevelser til billetter og årskort.

BESØG WEBSHOPPEN