o

HOLD RECEPTION I ZOOLOGISK HAVE

Skal du holde reception, måske i anledning af et jubilæum eller anden festlig begivenhed, så er Zoo stedet. Zoologisk Have har lyse og venlige selskabslokaler i forskellige størrelser, og alle med udsigt til dyrene. Her kan du byde dine gæster på en skøn receptionsmenu tilberedt af Zoos dygtige kokke. Holdes receptionen i Zoos almindelige åbningstid, så får I fri adgang til Haven med i prisen. I kan derved frit gå en tur i Haven, når arrangementet er slut.
Er du på udkig efter reception til et bryllup, kan du i stedet klikke dig ind på Zoos bryllupsreception og se hvad vi tilbyder i forbindelse med jeres bryllupsdag.

RECEPTION I UNIKKE OMGIVELSER
I receptionsmenuen finder du et skønt udvalg af lækkerier, som kan stille den lette sult. Zoo sørger for at der er dækket op til jer ved jeres ankomst, og vi sørger for at rydde af igen bagefter. Du skal blot nyde dine gæsters selskab og sammen kan I fx holde øje med, om isbjørnene boltrer sig i vandet, eller hvad løverne er i færd med.

INVITER GÆSTER FRA NÆR OG FJERN
Hos Zoo kan du holde reception for op til 200 gæster i Havens udbud af selskabslokaler. Hvad end I er få eller mange, kan Zoo danne rammen for en hyggelig sammenkomst i spændende omgivelser. Placeret på toppen af Valby bakke på Frederiksberg ligger Zoo som en af de ældste zoologiske haver i Europa, og med Havens mere end 250 forskellige dyrearter, bliver der nok at udforske efter receptionen.

NEMT AT KOMME TIL RECEPTION I ZOO
Du behøver heller ikke bekymre dig om, hvorvidt dine gæster ikke kan finde vej til din reception – kør blot efter det historiske Zootårn. Zoo ligger centralt i København, tæt på både motorvej og offentlig transport. Der er desuden mange parkeringspladser i området, hvor I kan sætte bilerne. Skulle I vælge offentlig transport, så kører en af Københavns bybusser lige til døren. Du kan her læse mere om parkering i Zoo.

PRAKTISK INFO

VARIGHED: 3 timer (start senest kl. 16.00)
MENU: Receptionsmenu (kan downloades nedenfor)
DRIKKEVARER: Husets hvid- og rødvin, sodavand og Ramlösa
ANTAL: Minimum 30 personer til fuld pris
PRIS PER PERSON: DKK 475 per person
TILKØB: ekstra timer á DKK 175 per person

Alle priser er inkl. moms, og der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer. Der ydes ikke årskortrabat ved afholdelse af selskaber. 

Inklusiv: Opdækning i eget lokale samt adgang til Zoo i Havens almindelige åbningstid

Du kan downloade en pdf her på siden, hvor du kan læse mere om receptionsmenuen, priser og hvad arrangementer ellers inkluderer.

 

Zoo tilbyder følgende lokaler til reception:

Er du interesseret I at høre mere om muligheden for at holde reception i Zoologisk Have København, eller har du andre ønsker for reception så kontakt os på 72 200 203 på hverdage kl. 9-16 for at høre nærmere. Du er også velkommen til at kontakte Zoo via mail på booking@zoo.dk – Salg & Booking forsøger at besvare mails indenfor 24 timer på hverdage.


Kontakt Salg & Booking