o

HOLD KONFIRMATION I ZOO

Konfirmation - dagen hvor vores kære små træder ind i de voksnes rækker, og det skal da fejres. Hos Zoo har I mulighed for at holde konfirmationsfesten i et af de skønne lokaler med lækker mad tilberedt af Havens egne kokke. Zoo sørger for opdækningen og for, at alt er klar til jeres ankomst i Zoologisk Have, så I bare kan læne jer tilbage og nyde dagen og jeres nye konfirmand. Vi har sammensat to pakker som passer perfekt til sådan en dag, læs mere om dem under afsnittet ’Mad til konfirmationen’.

UNIKKE KONFIRMATIONSLOKALER I ZOO
En konfirmationsdag er en stor dag, hvorfor den også skal fejres med manér og et sted hvor der er plads til have det sjovt. Lokalerne hos Zoo er lyse og venlige og har desuden udsigt til Haven og de mange fantastiske dyr, der lever i Zoo. Ved booking af en af vores konfirmationspakker, får I både leje af lokale, mad og adgang til Zoo i Havens åbningstid med i prisen. Så hvis de små har fået nok af at sidde stille, kan de frit bevæge sig ud i Haven, hvor de kan stifte bekendtskab med de mange dyr, og måske gå en tur i Børnezoo, hvor de kan tage en klatretur på Kaninlegepladsen eller løbe om kap med dyrene på løbebanen.

MAD TIL KONFIRMANDEN
Når den nye konfirmand skal fejres, er det vigtigt at der også er noget god mad til at fuldende den store dag. Derfor har Zoo sammensat to festpakker, som vil passe perfekt til en konfirmation. Den ene er til fest i løbet af dagen og den anden til fest om aftenen. Begge selskabsmenuer indeholder velkomst med saltet snacks, frit valg mellem tre-retters menu eller buffet samt udvalg af drikkevarer og kaffe med dagens sødt.

PRAKTISK INFO:

Zoo tilbyder følgende konfirmation festpakker:

Læs mere om de to pakker ved at klikke på linkene ovenover. Har I noget andet i tankerne kan I også se, om der er noget der skulle friste under Zoos selskabsmenuer.

Zoo tilbyder disse konfirmationslokaler:

Salg & Booking sørger for i samarbejde med jer at tilpasse dagen og lokalerne, så ring til os på 72 200 203 hvis I har nogle spørgsmål eller specielle ønsker, så skal vi se hvad vi kan gøre.

Ved Zoo forefindes der mange p-pladser på parkeringspladsen overfor Zoo eller på de omkringliggende veje. Desuden er det nemt at komme til Haven med offentlig transport, bussen kører lige til døren. Vil du læse mere om parkeringsforhold kan du finde information på siden om parkering i Zoo København.


VIL DU VIDE MERE OM AT HOLDE KONFIRMATION I ZOO?
Ønsker du at høre mere om mulighederne for at holde konfirmation i Zoo, er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 200 203 mandag til fredag fra kl. 10-14. Mails sendt til booking@zoo.dk besvares så vidt muligt inden for 24 timer på hverdage.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Kontakt Salg & Booking