o

Julefrokost i Zoo

Har I lyst til at holde jeres julefrokost i anderledes omgivelser, er en julefrokost i Zoologisk Have en oplagt mulighed.

JUL - TID TIL GOD MAD!
De fleste af os tænker på god mad, når vi taler jul – vi har derfor også sørget for, at Zoos julefrokostmenu er fyldt med en masse lækkerier. I Zoo elsker vi god mad lavet på gode råvarer, og Zoos dygtige kokke har sørget for en lækker julebuffet, som serveres i hyggelige selskabslokaler. Når du bestiller en julefrokost i Zoo, er leje af eget lokale (i et begrænset antal timer), opdækning samt oprydning inkluderet i prisen. Zoo sørger med andre ord for det hele. Julemenuen for 2018 er undervejs.

FÅ EN STEMNINGSFULD OPLEVELSE MED EN JULEFROKOST I ZOO
Hos Zoo har vi en lang række tilbud, som kan gøre jeres julefrokost til den helt ideelle oplevelse. I kan fx. starte jeres årlige julefrokost med en rundvisning i Haven, hvor dygtige formidlere underholder jer med sjove historier fra en hverdag i dyrenes verden. Vintermånedernes tusmørke gør det til en anderledes oplevelse at gå gennem Haven med dens mange lyde og nataktive dyr. Vi har til lejligheden sammensat to forskellige guidede ture, der kan starte jeres aften på en sjov og anderledes måde;

  • GUIDET TUR I TROPEN
    Besøg køkkenet i Tropezoo, hvor levende og dødt foder opbevares ved siden af kæmpe kakerlakker og edderkopper. Gå bagefter en tur gennem tropehallerne og slut af ved chimpanserne
  • GUIDET TUR VED SAVANNEN
    Oplev, hvordan næsehorn, flodheste og andre dyr går til ro for natten og se den nye Port til Savannen, som fører jer op, så I kommer i øjenhøjde med Zoos højeste dyr – girafferne.

En anden mulighed er at begynde aftenen med et spændende foredrag. Hør om ”Sex i dyrenes verden”, hvor foredragsholderen livligt fortæller sjove historier om dyrenes forplantning, hvilket nok skal bidrage til, at der bliver noget at tale om til den efterfølgende middag. Er det fx. af lyst eller nød, at hanløven parrer sig 75 gange om dagen? Og hvilke utraditionelle metoder må dyrlægen ty til, når næsehornet skal tappes for sæd?

Er I mere til at komme helt tæt på og i kontakt med nogle af Havens betagende dyr, er oplevelsen med kryb og kravl lige det rette valg. Her vil en zooformidler tage jer med til et møde med krybende dyr som fx. slanger, øgler og kakerlakker.
Hent pdf’en med tilkøbsmuligheder for julefrokost i Zoo og priser her – lige til at printe ud.

"Det var et perfekt arrangement."
Gæst ved julefrokost i Zoo

HVOR OG HVORNÅR
Zoo tilbyder julefrokostarrangementer i november og december. For at høre nærmere, kontakt os alle hverdage mellem klokken 10-14 - Salg & Booking sidder klar på telefon 72 200 203. Mails sendt på booking@zoo.dk besvares så vidt muligt inden for 24 timer.

NEMT AT KOMME UD OG HJEM
Zoologisk Haves centrale placering midt i København gør, at det er nemt at komme til og fra Haven. Har man behov for offentlig transport, holder flere af Københavns bybusser lige foran døren, hvorfra de fx hurtigt bringer jer til Københavns Hovedbanegård. Tager I bilen frem og tilbage, er der et større antal parkeringspladser i nærheden.


Kontakt salg & booking

FIND FIRMAJULEGAVEN I ZOO

Glæd kollegerne med en unik firmajulegave. Hvad med et årskort, gavekort, berigelse til dyrene eller en kunstplakat fra Zoo?

FÅ INSPIRATION TIL FIRMAJULEGAVEN