o

EN FESTLIG DAG I ZOO - FX RUND FØDELSDAG

UNIKKE OPLEVELSER VENTER NÅR DU HOLDER FEST I ZOOLOGISK HAVE
Vil du invitere venner og familie til en helt særlig oplevelse – måske i anledningen af fx en rund fødselsdag eller en barnedåb, så er Zoo et oplagt valg. Udover at Haven gemmer på alverdens forskellige dyr, så kan Zoos dygtige personale sørge for at I får en fantastisk dag hvor alt er sørget for og med god mad på menuen. Med et frokostarrangement i Zoo kan du vælge mellem buffet eller en tre-retters menu og så er forskellige drikkevarer og kaffe/the med sødt med i prisen.

"Der blev taget fint hensyn til allergener og maden var ovenud lækkert."
Jennifer Mary Lehm, afholder af festlig dag i Zoo

GÅ PÅ OPDAGELSE BLANDT MERE END 3000 DYR
Når du holder frokostselskab i Zoologisk Have har du og dine gæster adgang til Haven i åbningstiden. Tag familie og venner med over til Tasmanien og oplev kænguruerne springe rundt, eller gå en tur i Tropezoo og se sommerfuglene flyve rundt om ørerne på jer. Under dagens program kan du på forhånd se hvilke spændende speaks eller fodringer, Zoo har at byde på for dagen. Skulle du have lyst til at give dine gæster en ekstra oplevelse lidt udover det sædvanlige har du også mulighed for at booke fx en guidet tur hvor en af Zoos formidlere vil tage jer med rundt og fascinere jer med historier om Havens dyr. Du kan læse meget mere om dét og andre muligheder på siden for Zoos udbud på oplevelser for grupper.

SAMLINGSPUNKT FOR GÆSTER FRA NÆR OG FJERN
Hvad end dine gæster kommer langvejs fra eller bor lige i nærheden, så har Zoo rammerne for at samle både store og små til gode oplevelser. Med central placering på Frederiksberg og offentlig transport lige uden for døren, er det nemt for dine gæster at komme til Zoo. Ankommer du eller dine gæster i bil er der mange parkeringspladser at finde på vejene omkring Zoo. Du kan læse mere om transport til Zoo under siden parkering, handikapforhold og FAQ.

PRAKTISK INFO: 

”En festlig dag”

VARIGHED: 5 timer (med start kl. 11.30)
MENU: buffet eller tre-retters menu inkl. kaffe/te med dagens sødt
DRIKKEVARER: hvid- og rødvin, isvand, alm. øl og sodavand 
ANTAL: der betales for min. 25 voksne
PRIS PER VOKSEN: DKK 795 per person
PRIS PER BARN: (3-11 år): DKK 595 - for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn (uden forplejning)

Alle priser er inkl. moms, og der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer. Der ydes ikke årskortrabat ved afholdelse af selskaber.

INKLUSIV: Eget lokale og opdækning. Herudover velkomst m/saltet snack, buffet eller tre-retters menu, kaffe/the med dagens sødt, samt adgang til Haven i Zoos alm. åbningstid.

VIL DU VIDE MERE OM AT HOLDE FROKOSTSELSKAB I ZOO?
Du er velkommen til at kontakte os mandag til fredag fra kl. 10-14 på 72 200 203 eller på mail booking@zoo.dk, hvis du ønsker at høre hvad vi kan tilbyde når du vil holde selskab i Zoo København. Salg & Booking bestræber sig på at besvare din mail inden for 24 timer på hverdage.


Kontakt Salg & Booking