o

Bryllupsfest i Zoo

Læs mere

Bryllupsreception i Zoo

Læs mere

Bryllupsfest i Zoo

Zoo er meget mere end eksotiske dyr. Vi tilbyder også, at I kan holde jeres bryllupsfest i et af Havens lyse og venlige selskabslokaler med udsigt til dyrene. Zoologisk Have sørger for opdækning og god mad tilberedt af dygtige kokke, så I bare skal møde op og fejre dagen sammen med jeres gæster.
Herunder kan I læse mere om Zoos bryllupslokaler og bryllupsmenu – hold bryllupsfest i Zoo i unikke og historiske omgivelser.

 

Bryllupsmenu
På denne store dag er menuen selvfølgelig vigtig. Den er med til at gøre dagen endnu mere speciel og uforglemmelig. Zoos menuer tilberedes af gode råvarer og afhænger altid af årstiden.

Vi tilbyder en samlet pakke ”en festlig aften”, hvor eget lokale, snacks, festmenu, drikkevarer og kaffe med dagens sødt er inkluderet i prisen. I kan vælge mellem en tre-retters menu og en buffet. Det er også muligt at tilkøbe natmad.

 

Bryllupslokaler i smukke omgivelser på toppen af Frederiksberg
Leder I efter et bryllupslokale i hjertet af København, er Zoo det helt perfekte sted. Lokalerne ligger inde i Zoo med udsigt til dyrene. I har adgang til Haven i Zoos almindelige åbningstid. Så har børnene brug for at brænde lidt energi af i fx Børnezoo, og vil I som brudepar have taget sjove og anderledes bryllupsbilleder med Havens forunderlige dyr i baggrunden, er I velkomne til det.

 

Parkering og transport til Zoo
Kommer bryllupsgæsterne fra nær og fjern, er der masser af parkeringsmuligheder i nærheden. Det er også nemt at komme til Zoo med offentlig transport. Tag bussen fra Københavns Hovedbanegård eller fra Valby Station direkte til Zoos indgang. Læs mere her om parkering i Zoo.

Vil du vide mere om at holde bryllupsfest i Zoo?
Ønsker du at høre mere om mulighederne for at holde bryllup i Zoo, er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på spørgsmål og hjælper gerne med inspiration til jeres bryllupsfest i Zoo. I Salg & Booking bestræber vi os på at besvare mailforespørgsler inden for 24 timer på hverdage.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Kontakt Salg & Booking

BRYLLUPSFOTO I ZOO

 

Drømmer du også om et bryllupsfoto i unikke omgivelser? Gå på opdagelse når du holder bryllupsfest eller reception i Zoo og find den helt rigtige scene med eksotiske dyr i baggrunden.

Bryllupsreception i Zoo

Skal du giftes og har du lyst til at fejre dagen på en anderledes måde, så er Zoo det helt rigtige valg. Lad Zoo tage sig af alt det praktiske så I blot kan møde op og lade jer fejre af alle jeres gæster.

 

Hold bryllupsreception blandt isbjørne, kameler og mange andre dyr
Til den store dag kan det være skønt at overraske sine gæster med en oplevelse udover det sædvanlige. Med en bryllupsreception i Zoo giver du samtidig dine gæster mulighed for at gå en tur i Haven og opleve nogle af de mange sjove og spændende dyr, der lever i Zoologisk Have. Fra receptionslokalerne har I udsigt til et par af Havens dyr og I kan i fællesskab fx holde øje med om løverne daser i solen eller isbjørnene køler af i vandet i Den Arktiske Ring. 

 

Gør det nemt for dine gæster at komme til bryllupsreception
Når du holder bryllupsreception i Zoologisk Have, gør du det samtidig nemt for dine gæster at komme til fra nær og fjern. Zoo ligger centralt placeret på Frederiksberg med både tog og busser lige i nærheden. Flere af byens busser stopper lige foran indgangen. Kommer du eller dine gæster i bil, er der mange parkeringspladser i området omkring Zoo.

Praktisk info:

Varighed: 2 timer (med start senest kl. 15)
Menu: Bryllupskage fra Sweet Valentine samt ”bobler” ad libitum, kaffe/the, alm. øl, sodavand og isvand.
Antal: Minimum 30 personer
Pris pr. person: DKK 495 per person 

Alle priser er inkl. moms, og der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer. Der ydes ikke årskortrabat ved afholdelse af selskaber.

Inklusiv: Receptionsmenu i eget lokale samt adgang til Zoo i Havens almindelige åbningstid

Her kan du finde en pdf med priser og andet praktisk information om bryllupsreception i Zoologisk Have.

DU KAN ALLEREDE NU SE PRISER OG INDHOLD FOR BRYLLUPSRECEPTION 2018.

Vil du vide mere om dine muligheder for at holde bryllupsreception i Zoologisk Have, kan du kontakte os for at høre nærmere på 72 200 203 mandag til fredag kl. 9-16 eller på mail til booking@zoo.dk. Vi svarer gerne på spørgsmål eller hjælper dig med idéer til netop dit arrangement. Mails forsøges besvaret inden for 24 timer på hverdage.


Kontakt Salg & Booking