o

Brunch i Zoologisk Have

Brunchbuffet med udsigt til brølende løver og legesyge isbjørne
Et bruncharrangement kan være en hyggelig måde at fejre festlige begivenheder på – hvad enten det er barnedåb eller rund fødselsdag for hele familien.
Zoologisk Have har hvert år et hav af selskaber. Bryllupper, fødselsdage, barnedåb m.m., og det er hver gang en fornøjelse at byde gæsterne indenfor. Zoo tilbyder forskellige selskabsmenuer, bl.a. en uovertruffen brunchbuffet, hvor du finder en masse lækkerier til at stille både den lille og den store sult.

Når du holder brunchselskab i Zoo, får du, udover maden, leje af eget lokale og adgang til Zoo i Havens åbningstid med i prisen. I kan altså, når I har nydt jeres brunch, tage på tur rundt i Haven og hilse på de mange eksotiske dyr, Zoologisk Have har at byde på.
Zoologisk Have er desuden med sin beliggenhed centralt på Frederiksberg nemt for dine gæster at komme til og fra, hvad enten de er kørende i bil eller med offentlig transport. Vil du læse mere om parkeringsforholdene, kan du finde information under fanen parkering, handikapforhold og FAQ.

 

Kombiner jeres brunchselskab med en tur i en af Europas ældste zoologiske haver
At samle venner og familie til en indbydende omgang brunch kan være en god start på en festlig dag, inden I fortsætter med dagens øvrige begivenheder. Med en brunch i Zoo har I mulighed for bagefter at gå på opdagelse i Haven, enten på egen hånd eller i samlet flok. Lad de små og barnlige sjæle nyde at løbe rundt i Børnezoo, mens andre tager en tur over Porten til Savannen, hvor zebraer, giraffer og antiloper løber rundt imellem hinanden.

Måske har I lyst til at kombinere brunchen med en helt særlig oplevelse for jeres gæster, fx en guidet tur blandt nogle udvalgte af Havens mange dyr, hvor en af Zoos dygtige formidlere fortæller spændende historier og sjove fakta om dyrene. Over 250 forskellige arter lever i Zoologisk Have, så der er masser af oplevelser i vente.

Oplev en brunch i København i unikke omgivelser. Der er udsigt til dyrene og masser af god mad tilberedt af Zoos dygtige kokke.

Praktisk info

Varighed: 3 timer med start mellem kl. 10.00 eller 11.00
Menu: Brunchbuffet inklusiv velkomstdrink, kaffe/te, appelsinjuice, sodavand, alm. øl og isvand
Antal: Minimum 25 personer til fuld pris

Alle priser er inkl. moms, og der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer. Der ydes ikke årskortrabat ved afholdelse af selskaber.

Inklusiv: Opdækning i eget lokale samt adgang til Zoo i Havens almindelige åbningstid

"Jeg og mine gæster havde en rigtig dejlig dag. Hele bruncharrangementet forløb helt problemfrit. Maden var super lækker og personalet var meget venlige, hjælpsomme og imødekommende. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at afholde selskaber i Zoo."

Afholder af brunchselskab i Zoo

Vil du vide mere om dine muligheder for at holde brunch i Zoologisk Have København, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere på 72 200 203 mandag til fredag kl. 10-14 eller på mail til booking@zoo.dk. Vi svarer gerne på spørgsmål samt hjælper med inspiration og idéer til netop dit arrangement. Mails forsøges besvaret inden for 24 timer på hverdage.


Kontakt salg & booking