o

Hold gravøl eller mindehøjtidelighed i Zoo

GRAVØL I SMUKKE OG UNIKKE OMGIVELSER
Zoos begravelses- og bisættelsesmenu giver jer en god og enkel menu med bl.a. uspecificeret smørrebrød, som I kan nyde i et af vores selskabslokaler. Lokalerne ligger tæt på hovedindgangen og har udsigt til Haven. Derudover sørger vi for, at der er dækket op til jer ved jeres ankomst til Zoo, og vi sørger også for at rydde af igen bagefter. Derved behøver I ikke bekymre jer om denne del.

Har du mistet en, der stod dig nær, så har du muligheden for at mindes, samt fejre deres liv ved at samle alle gæsterne til gravøl i Zoo på Frederiksberg. Haven har nogle skønne, lyse lokaler med udsigt til dyrene, hvor I sammen kan dele oplevelser, minder og erindringer om den afdøde. I har efterfølgende mulighed for at gå en tur rundt i Haven, da fri adgang til Zoo i Havens åbningstid er inkluderet i prisen.

BRUG DAGEN MED DE NÆRMESTE
Når du holder gravøl i Zoologisk Have København, får I udover mindehøjtideligheden også mulighed for at tage gæsterne med en tur i Haven. Her kan I gå rundt mellem de mange eksotiske dyr der lever i Haven og nyde de forskellige anlæg, som Zoo har at byde på. Besøg bl.a. Den Arktiske Ring, Flodhestehuset eller Elefanthuset, som alle er lavet for at give dyrene de bedst mulige forhold. I kan også tage en gåtur over Porten til Savannen hvor I har mulighed for at komme i øjenhøjde med de prægtige giraffer, og se hvordan savannens dyr færdes blandt hinanden.

NEMT AT FINDE VEJ TIL ZOO
Zoo ligger centralt placeret i København med mange gode parkeringspladser, både på parkeringspladsen overfor Zoo, men også på de omkringliggende veje. Det bør derfor ikke være noget problem at finde parkering inden I skal mødes i Zoo. Det er desuden nemt at komme til Zoologisk Have med offentlig transport – flere af byens busser stopper lige i nærheden. Alle vores selskabslokaler er desuden helt eller delvist handicapvenlige. Læs her mere om parkering og handicapforhold i Zoo.

PRAKTISK INFO:

VARIGHED: 2 timer
MENU: Kaffe og te, wienerbrød og isvand samt udvalg af øl, sodavand og kildevand
ANTAL: min. 25 personer til fuld pris
Mulighed for tilkøb 3 stk. smørrebrød: pris pr. person DKK 159

Alle priser er inkl. moms, og der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer. Der ydes ikke årskortrabat ved afholdelse af selskaber. 

INKLUSIV: Opdækning i eget lokale samt adgang til Zoo i Havens almindelige åbningstid

Har du lyst til at høre nærmere om mulighederne for at holde gravøl i Zoologisk Have København, så er du velkommen til at kontakte os alle hverdage på telefon 72 200 203 eller på booking@zoo.dk. Mails besvares så vidt muligt inden for 24 timer på hverdage, telefonen besvares mandag til fredag mellem kl. 10-14. Vi hjælper dig gerne med at besvare spørgsmål eller komme med ideer til mindehøjtideligheden.


Kontakt Salg & Booking