o

HOLD BARNEDÅB I ZOOS SMUKKE OMGIVELSER

Zoo har en masse skønne lokaler, hvor du har mulighed for at holde jeres barnedåb. Her behøver du ikke at stresse over at skulle arrangere mad og borddækning forud for den store dag; vi sørger for, at det hele er klar til jeres ankomst. Zoo tilbyder eksempelvis en samlet festpakke, hvor I får leje af lokale, mad og drikkevarer samt fri adgang til Zoo i Havens åbningstid med i prisen. Herunder kan I læse mere om, hvad Zoo tilbyder, hvis I overvejer at holde barnedåb i Zoologisk Have.

MAD TIL FAMILIENS STORE DAG
Uden mad og drikke dur helten ikke, og det gælder både store og små. Derfor har vi sørget for, at der er forskellige muligheder for mad, når I skal holde barnedåb i Zoo. Havens dygtige kokke tilbereder maden af førsteklasses råvarer, som varierer i forhold til årstiden.

Efter maden kan I frit benytte Havens faciliteter. Tag den lille med rundt for at møde de store elefanter eller gå over og hils på pingvinerne. I kan også vælge at gå i samlet flok i til Børnezoo, hvor de små kan løbe rundt og lege – og måske klappe gederne, inden turen igen går hjemad.

PRAKTISK INFO

Til barnedåb anbefaler Zoo:

Klik dig ind på de to muligheder for at se menu og priser. 

Zoo tilbyder følgende lokaler til jeres barnedåb:


VIL DU VIDE MERE OM BARNEDÅB I ZOO?
Ønsker du at høre mere om barnedåb i Zoo, er du velkommen til at kontakte os mandag til fredag kl. 10-14. Kontakt os på tlf. 72 200 203 eller på mail til booking@zoo.dk. Vi svarer på spørgsmål og hjælper gerne med inspiration og idéer til netop jeres barnedåb. Salg & Booking forsøger at besvare din mail inden for 24 timer på hverdage.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Kontakt Salg & Booking