o

SELSKABSMENUER I ZOOLOGISK HAVE

I Zoo elsker vi god mad og gode råvarer. Så skal du holde selskab hos Zoo, vil vores dygtige kokke sørge for at I får et udsøgt måltid i skønne omgivelser. Om du skal holde rund fødselsdag, firmafest, konfirmation, bryllup, reception eller noget helt andet – vi har mad til enhver lejlighed. Vores kokke har sammensat forskellige selskabsmenuer, som I kan frit kan vælge imellem til jeres fest eller arrangement – der er lidt lækkert til alle smagsløg.

"Utrolig hyggeligt og fantastisk mad. Det vil vi helt sikkert gøre igen, hvis det blev relevant."

Afholder af selskab

Når du bestiller en selskabsmenu hos Zoo, er leje af eget lokale (i et begrænset antal timer), opdækning / oprydning samt adgang til Zoo i Havens åbningstid altid inkluderet i prisen.

Zoo tilbyder blandt andet følgende selskabsmenuer

Menuerne kan tilpasses, hvis der er gæster med allergi eller lignende. Derudover er der ved nogle af vores menuer mulighed for at vælge mellem buffet eller 3-retters menu. Læs mere under de enkelte menuer. Vi har også flere forskellige selskabslokaler at vælge imellem til både store og små selskaber. Læs her mere om vores selskabslokaler.

 

Mad med udsigt
God mad skal nydes i godt selskab og i de rette omgivelser – med et selskab hos Zoo sørger vi for at sætte rammerne, så I kan få et fantastisk arrangement. Vores lokaler har alle udsigt til Zoo og vores mange spændende dyr, så hold øje med kameler og løver mens I indtager et udsøgt måltid i lyse og venlige lokaler.

Efter maden kan I gå på opdagelse i Haven og se søløverne slikke sol eller opleve isbjørnene pjaske rundt i det kolde vand, da I har fri adgang til Havens faciliteter i Zoos almindelige åbningstid. I får med en af vores selskabsmenuer, den oplagte chance for at give jeres gæster en ekstra oplevelse, når der skal holdes fest. Lad børnene lege på Havens legepladser, eller tag bedsteforældrene under armen og lad dem genopleve Havens mange fascinerende dyr. Saml generationerne til en hyggelig dag i Zoologisk Have, hvor I også får stillet sulten.

 

Bryllup, konfirmation eller barnedåb
Med vores selskabsmenuer har du både mulighed for f.eks. at holde bryllup, bryllupsreceptionkonfirmation eller barnedåb i Zoos selskabslokaler. Kig blot vores menuer igennem og se, om der skulle være noget, der falder i jeres smag. Der er udover de enkelte menuer mulighed for at tilkøbe supplerende drikkevarer eller lignende.

Skal I holde barnedåb, anbefaler vi, at I bestiller enten vores brunch- eller frokostmenu. Så kan I efterfølgende tage en tur rundt i Haven, hvor dagens hovedperson kan stifte bekendtskab med vores mange skønne dyr. Frokostmenuen kan vælges som enten buffet eller 3-retters frokost.

Skal du derimod holde konfirmation, er frokostmenuen eller middagsmenuen det oplagte valg til at give konfirmanden en uforglemmelig dag. Vi sørger altid for, at der er dækket op til jeres ankomst, og vi sørger selvfølgelig også for at rydde af igen bagefter. Så alt I behøver at bekymre jer om, er at få en god dag i hyggeligt samvær. Holder I bryllup anbefaler vi ’en festlig aften i Zoo

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at holde selskab i Zoo, er du velkommen til at kontakte os mandag til fredag fra kl. 9-16. Vi gør vores bedste for at mails besvares inden for 24 timer på hverdage.


Kontakt Salg & Booking

BARNEDÅB

Skal du holde barnedåb, er Zoologisk Have et oplagt valg, til glæde for både store og små. Zoo sørger for det praktiske, dækker op til jer i et lyst og venligt lokale og Havens kokke sørger for noget god mad til jer og jeres gæster. 
Når I holder barnedåb i Zoo, har I samtidig muligheden for at tage jeres gæster med en tur rundt i Haven i den almindelige åbningstid. 

Læs mere om barnedåb i Zoo

BEGRAVELSE/BISÆTTELSE

Har du mistet en der stod dig nær, kan du samle venner og familie til mindehøjtidelighed i Zoo. Vi sørger for forplejning og dækker op i et af Havens smukke lokaler. 

Læs mere om gravøl i Zoo

BRUNCH

Inviter venner og familie til en hyggelig start på dagen med et brunchselskab i Zoo. Når du holder brunch i Zoo, har du samtidig mulighed for at tage både store og små med ud i Haven til mange oplevelser blandt hundredevis af forskellige dyrearter. 

Læs mere om brunch i Zoo

BRYLLUP

Skal du giftes og vil du gerne holde fest eller reception for familie og venner, så er Zoologisk Have det helt rigtige sted at fejre det. Havens smukke lokaler, med udsigt til dyrene, kan danne rammen om en aften i kærlighedens tegn. 

Læs mere om bryllup i Zoo

FROKOST

Har du en særlig begivenhed du vil fejre med venner og familie, så kan en frokost i Zoo være en særlig oplevelsesrig måde at gøre det på. Du og dine gæster kan slappe af og nyde en lækker frokost i flotte omgivelser, hvorefter I kan samle flokken og gå en tur ud i Zoologisk Have og møde nogle af verdens forunderlige, mytiske og prægtige dyrearter.

Læs mere frokost i Zoo

JULEFROKOST

Skal du arrangere julefrokost fx for dine kollegaer, så er Zoos kulisser et oplagt valg for en sjov aften i godt selskab. Zoologisk Have sørger for at rammerne er sat med god mad og opdækning i et af Havens smukke lokaler, så skal I blot sørge for den gode julestemning. 

Læs mere om julefrokost i Zoo

KONFIRMATION

Børnenes indtræden i de voksnes rækker er en festdag, og konfirmationsfest i Zoo kan samle både store og små til gode oplevelser. I har samtidig muligheden for at tage selskabet med en tur rundt i Haven i åbningstiden. 

Læs mere om konfirmation i Zoo

MIDDAG

Nyd en middag i venners lag, med en udsigt udover det sædvanlige. Zoologisk Have tilbyder en tre-retters middag eller middagsbuffet i et af Havens flotte selskabslokaler, og når du holder selskab i Zoo har du og dine gæster mulighed for at gå en tur i Haven indenfor almindelig åbningstid. 

Læs mere om middag i Zoo

RECEPTION

Vil du holde reception for kollegaer, familie og venner, kan du samle dem til et par hyggelige timer i Zoo. Du kan byde dine gæster på en receptionsmenu og give dem muligheden for at opleve Haven, da indgang til Zoo i almindelig åbningstid er med i prisen. 

Læs mere om reception i Zoo