ZEBRASTUEN - ZOOS STØRSTE MØDE- OG SELSKABSLOKALE

Zebrastuen – Zoos største møde- og selskabslokale
Hos Zoo har vi et udvalg af møde- og selskabslokaler, og her er Zebrastuen vores største. Dette gør Zebrastuen ideel til større arrangementer, såsom bryllupper, konfirmationer og konferencer. Fra Zebrastuen har man en skøn udsigt til Haven, hvor man bl.a. kan følge med i løvernes adfærd på løvesletten.

Zebrastuen er et lyst og venligt lokale placeret i stueetagen, mellem Provianten og Konnild’s Café, tæt på Zoologisk Haves hovedindgang.

Hold møde i Zebrastuen
Dette lyse rum er ideelt til møder med mange deltagere. Her er der plads til store armbevægelser, og lokalet kan rumme op til 70 mødedeltagere. Lokalet har nogle store glaspartier, som vender ud mod terrassen. Uden for Zoos åbningstid, er der fri mulighed for at inddrage den overdækkede terrasse.

Zebrastuen som selskabslokale
Zebrastuen er som nævnt ideel til de store fester eller arrangementer, som bryllup, barnedåb eller en rund fødselsdag. Selskabslokalet kan rumme op til 70 gæster, der er dog mulighed for at slå Zebrastuen sammen med Sommerfuglestuen, hvilket giver plads til 128 gæster. Lokalets glasparti vender ud mod terrassen, som selvfølgelig kan inddrages uden for Havens åbningstid.

PRAKTISK INFO

AREAL: Sommerfuglen 109 m2 
KAPACITET: max 70 personer
TRÅDLØST NET: Ja
HANDIKAPVENLIGT: Delvist
AV-FACILITETER: Mulighed for opsætning af lærred og projekter. Der medbringes egen PC eller Mac.
BEMÆRK: Havens møde- og selskabslokaler kan kun benyttes ved køb af mødepakke. Se her Zoos udvalg af mødepakker.

VIL DU HØRE MERE OM ZEBRASTUEN?
Er du interesseret i at høre nærmere om at holde dit næste møde eller selskab i Zebrastuen, så er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med inspiration og ideer til dit arrangement.


KONTAKT OG BOOKING

Oplev selskabslokalet Zebrastuen