SOMMERFUGLESTUEN - ET SMUKT MØDE- OG SELSKABSLOKALE

Dette fantastiske selskabs- og mødelokale har flotte høje, hvide paneler og store glaspartier der vender ud mod terrassen. I får altså her et smukt lokale med udsigt ud over Haven og de mange dyr. Sommerfuglestuen er et mindre lokale, men med masser af charme og historie – et lokale der er ideelt til mindre eller mellemstore selskaber og møder.
Sommerfuglestuen findes i stueetagen, midt mellem Provianten og Caféen, hvilket er tæt på hovedindgangen.

HOLD MØDE I SOMMERFUGLESTUEN
Sommerfuglestuen er et charmerende lokale perfekt til diverse møder. Om vinteren, når kulden bider udenfor, er der mulighed for at tænde op i lokalets pejs, hvilket kan skabe en hyggelig stemning til at forsætte de ofte lange mødedage. Uden for Zoos åbningstid er der desuden også mulighed for at inddrage den overdækkede terrasse.

SOMMERFUGLESTUEN SOM SELSKABSLOKALE
Sommerfuglen kan være med til at skabe en intim stemning til dit arrangement. Lad gæsterne nyde stemningen og den gode udsigt til løverne. Lokalet har plads til 32 gæster, men ved større selskaber har vi mulighed for at åbne skillevæggen ind til Zebrastuen, hvilket giver plads til 128 gæster ved spisning.

PRAKTISK INFO

AREAL: Sommerfuglen 63 m2 
KAPACITET: max 32 personer ved selskaber, 40 ved møder
TRÅDLØST NET: Ja
HANDIKAPVENLIGT: Delvist
AV-FACILITETER: Mulighed for opsætning af lærred og projekter. Der medbringes egen PC eller Mac.
BEMÆRK: Havens møde- og selskabslokaler kan kun benyttes ved køb af mødepakke. Se her Zoos udvalg af mødepakker.

 

ER DU INTERESSERET I SOMMERFUGLESTUEN?
Skal du til at holde møde eller selskab og har Zoo fanget din interesse, så er du velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at besvare mails inden for 24 timer på hverdage. Vi hjælper også gerne med ideer eller inspiration til dit møde eller selskab.


KONTAKT OG BOOKING

Oplev Sommerfuglestuen som selskabslokale

Oplev Sommerfuglestuen som mødelokale