Elefanthuset i Zoo

Elefanthuset i Zoologisk Have København er altid et besøg værd. Den flotte bygning, der rummer Havens fantastiske elefanter, har en masse spændende at byde på. Her kan man opleve elefanterne på helt tæt hold, og se hvordan de leger og spiser. Man kan også gå på opdagelse i bygningen, hvor man kan få et indblik i elefanternes verden og deres kulturhistorie gennem tiden. Men dette er ikke alt – faktisk kan elefanthuset også lejes som selskabslokale med tilhørende middag.

Få en unik oplevelse i spændende omgivelser
I Elefanthuset er det muligt at spise gourmetmiddag tæt på Zoos asiatiske elefanter. Oplev dyrene, lydene samt duftene, mens I nyder et udsøgt måltid tilberedt af vores dygtige kokke. I får lov til at opleve den fantastiske aftenstemning i anlægget, som er designet af den britiske arkitekt Norman Foster. I vil blive budt på velkomstdrinks, som nydes ved hunelefanternes indendørsanlæg, mens en zoomedarbejder fortæller historier om elefanterne og det særegne anlæg. Herefter nydes middagen med udsigt til elefanterne, som leder efter foder i sandet, trækker hø ud af ophængte net eller hviler i de store sandbunker.

Elefanthuset kan benyttes til særlige selskaber uden for Zoos almindelige åbningstid efter nærmere aftale.

  • Menu, se vores selskabsmenuer eller kontakt os for en snak om mulighederne, vi hjælper gerne med inspiration og ideer til dit næste arrangement
  • Lokaleareal: 225 m2 
  • Antal gæster til reception: Op til 150 personer 
  • Antal gæster til middag: Op til 40 personer
  • Trådløst internet: Ja 
  • Handicapvenligt: Ja
  • Toiletter: Ja

Vær opmærksom på at der kun afholdes særlige og eksklusive arrangementer i Elefanthuset. Ring og hør nærmere på 72 200 203.

Elefanthusets historie
Elefanthus blev opført i 2008, da Havens elefanter havde brug for noget større og mere tidssvarende. Det var ellers det gamle elefanthus der siden 1914 havde taget sig godt at de skønne elefanter. Det var som nævnt arkitekten Norman Foster, der designede dette nye hjem til vores tykhudede venner. Der er både sørget for et godt inde- og udemiljø, hvor de kan få lov til at boltre sig som de har lyst til. Elefanthuset består af to store glaskupler, som sørger for masser af lys til elefanterne.

Man træder ind i huset gennem et par automatiske glasdøre, hvor man på den ene side kan kigge ned til elefanternes stald. Er de der ikke, kan man gå ud til balkonen i den fjerneste ende, hvor man kan se ud over elefanternes udendørsområde. Et svagt faldende rampeforløb vil føre dig ned gennem bygningen, her kan du på turen ned følge med i elefanternes kulturhistorie. Når du er nået enden af rampen, står du helt tæt på dyrene og kan følge med i deres leg.


Kom nemt til middag i Elefanthuset
Zoo ligger centralt i København, hvor man nemt kan komme til i både bil og med offentlig transport. Parkeringspladser er der nok af, så hele selskabet kan komme med. Vælger man at tage bussen, så kører denne lige til døren fra Københavns hovedbanegård. Læs her mere om parkering i Zoo.

Har du lyst til at booke Elefanthuset til dit næste arrangement, så er du velkommen til at kontakte os mandag til fredag fra kl. 9-16. Kontakt os, og vi svarer på spørgsmål og hjælper med inspiration og idéer til netop dit arrangement. Vi bestræber os på at mails besvares inden for 24 timer på hverdage.


KONTAKT OG BOOKING

Oplev Elefanthuset