o

CAFÉEN VED KAMELERNE

Caféen - et selskabslokale med udsigt

Med Konnild’s som selskabslokale får du et lokale med masser af stemning og historie. Konnild’s er ideel til reception eller middag, og så ligger det tæt op ad kamelernes anlæg. Lokalet har nogle store glaspartier, så I kan følge med i kamelernes færden undervejs. Hele lokalet emmer faktisk af safaristemning, da det er fyldt med antikke artefakter, som tandlægen Johannes Konnild tog med hjem fra sine ekspeditioner til Afrika i starten af det 20. århundrede.
Lokalet har desuden en pejs, som kan sprede varme og hygge på kolde dage, når kulden bider udenfor. Derudover ligger lokalet tæt på Zoos hovedindgang, hvor det er nemt for alle at komme til.

  • Menu: Se vores selskabsmenuer, eller kontakt os for en snak om mulighederne, vi hjælper gerne med ideer og inspiration
  • Lokaleareal: 117 m2 
  • Antal gæster til reception: op til 80 personer
  • Antal gæster til middag: op til 48 personer
  • Trådløst internet: Ja
  • Handicapvenligt: Ja
  • AV: Mulighed for opsætning af projektor/lærred. Bemærk, at lokalet desværre ikke kan mørklægges.

Vær desuden opmærksom på at Konnild’s kun kan benyttes til selskaber uden for Zoos almindelige åbningstid. Lokalet benyttes i dagstimerne som café. Er du interesseret i at høre nærmere, så kontakt os på 72 200 203.

Et selskabslokale med masser af historie

Vores selskabslokale Konnild’s er opkaldt efter tandlæge og opdagelsesrejsende Johannes Konnild. Han elskede at komme i Zoo og se på de mange fantastiske dyr, og deraf blev hans interesse for Afrika også vakt. 

Vil du høre nærmere, om at holde dit næste selskab i Konnild’s eller et af vores andre selskabslokaler, så er du velkommen til at kontakte os. I hverdagene besvares mails inden for 24 timer.


KONTAKT OG BOOKING

OPLEV CAFÈEN