o

HELDAGSMØDE INKL. MIDDAG

Hold heldagsmøde i Zoo i midten af København og få optimale rammer til at komme i mål med jeres dagsorden. Her får I fuld forplejning og adgang til Zoo i Havens almindelige åbningstid, hvor det er oplagt at gå en tur i pausen. Så lad Zoo skabe rammerne og få en komplet mødedag. Zooologisk Have har fem forskellige mødepakker, som afhænger af, hvornår på dagen du har behov for et lokale.

Med en mødepakke fra København Zoo, er leje af mødelokale, forplejning og adgang til Haven i åbningstiden altid inkluderet i prisen. Med vores heldagsmøde sørger vi for forplejning hele dagen. Så kom ud af de vante omgivelser og hold møde med kolleger, kunder eller partnere i Zoo.

HELDAGSMØDE MED MIDDAG
Et heldagsmøde er en lang affære, og det kræver god energi at komme gennem dagen. Vi sørger både for fuld forplejning, og for at I kan benytte Haven til at strække benene og nyde vores mange fantastiske dyr. I er også velkommen til at benytte Haven til gruppearbejde eller lignende.

Vores mødelokaler er udstyret med projektor, lærred, flipover, blokke og skriveredskaber. Derudover er der også mulighed for at logge på vores trådløse netværk i bygningen. Vær opmærksom på at I selv skal medbringe PC/Mac. Vi har flere forskellige mødelokaler at vælge imellem, når du skal afholde dit heldagsmøde. Vores lokaler har forskellige størrelser og nogle egner sig bedst til små møder, hvor andre er bedre, hvis man er mange. Vores lokaler har udsigt enten til Zoo og havens dyr, eller til Søndermarkens fine natur. Flere af lokalerne har et mindre grupperum tilknyttet, som man frit kan benytte sig af. Læs her mere om vores mødelokaler.

Hold dit heldagsmøde hos Zoo og du er sikret en mødedag i anderledes omgivelser, med god forplejning og mulighed for masser af oplevelser. Vi er nemme at komme til, både med bil og offentlig transport - busserne stopper lige foran vores dør. Se mere om parkering nær Zoo.

PRAKTISK INFO

PRIS: DKK 1295 per person inkl. moms (Bemærk: minimum 15 personer til middag om aftenen.)
FORPLEJNING:
Kaffe, te og isvand hele dagen
Morgenbord og frugt
Frokost inklusive en sodavand
Eftermiddagskage og frugt
2-retters middag, hertil 2 genstande pr. person (øl, vin eller sodavand)
INKLUSIV: Eget mødelokale fra kl. 8.30-20 og adgang til Zoo i Havens almindelige åbningstid.
TILKØB: Kaffe/te med sødt efter middagen DKK 60 per person
BEMÆRK: Øvrige drikkevarer afregnes efter forbrug

DU KAN ALLEREDE NU SE PRISER OG INDHOLD FOR HELDAGSMØDE 2018.

BRUG PAUSEN PÅ SPÆNDENDE AKTIVITETER
Kombiner mødet med en unik firmaaktivitet. Har I lyst til at supplere mødedagen med en oplevelse udover det sædvanlige, tilbyder Zoo en række underholdende og udfordrende aktiviteter til pausen.

I kan f.eks. tage en pause fra mødet og komme på guidet tur i Zoo. Her vil I sammen med en Zoo-formidler få indblik i dyrenes hverdag og Havens spændende historie. I kan også bruge en af mødets pauser til at bestige Zootårnet. Ønsker I noget mere udfordrende, tilbyder vi også både teambuilding og oplevelser med kryb og kravl.

Vil I booke eller høre mere om at holde heldagsmøde hos Zoo eller tilkøb af aktiviteter så kontakt vores salgsafdeling telefon 72 200 203 alle hverdage mellem kl. 9 og 16 - eller send os en mail på booking@zoo.dk.


Kontakt Salg & Booking

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

Følg Zoo på Linkedin