o

Book mødelokaler i ZOO


HOLD FORMIDDAGSMØDE I ZOO

Hold dit formiddagsmøde hos Zoologisk Have i København, hvor der er sørget for alt det praktiske. Hos Zoo tilbyder vi forskellige mødepakker, som afhænger af hvad tid på dagen du vil holde dit møde hos os.

Vores mødepakker indeholder leje af mødelokale, forplejning og indgang til Zoo i Havens åbningstid. Så hold et effektivt formiddagsmøde i Zoo i København med kollegaer, partnere eller kunder.


MØDELOKALE MED FORPLEJNING
Vi tilbyder lyse og behagelige mødelokaler med udsigt ud over enten Zoo eller Søndermarken, så du kan nyde Frederiksbergs skønne omgivelser. Derudover sørger vi også for, at AV-udstyret er på plads, du skal bare medbringe egen PC eller Mac. Du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige lokaler til dit møde eller konference. Udvalget af lokaler afhænger af, hvor mange mennesker der skal være plads til. Vi har både store lokaler til større møder eller konferencer samt mindre lokaler, der egner sig godt til små grupper. Læs her nærmere om vores mødelokaler, så du kan vurdere, hvad der egner sig bedst til dit forretningsmøde.

I alle vores mødelokaler findes der projektor, lærred, flipover, blokke og skriveredskaber. I skal dog selv medbringe egen PC/Mac. Derudover har alle vores lokaler et trådløst netværk, som I nemt kan logge på. 
Vi har gjort lokalet klar til jeres ankomst og skal efterfølgende nok sørge for oprydningen, så I kan holde fokus på mødet og den faglige dagsorden.

CENTRALT PLACEREDE MØDELOKALER
Vælger du at holde møde i Zoo, gør du det samtidig nemt for dine deltagere at komme til møde. En del af byens busser holder lige foran døren og både metro og tog findes i nærheden. Der forefindes også parkeringspladser på vejene rundt om Zoo, og Frederiksberg Kommune tilbyder to timers gratis parkering.

PRAKTISK INFO:

PRIS: DKK 545 per person inkl. moms.
FORPLEJNING: Kaffe/the, morgenmad, isvand, frugt og frokost inkl. en vand
INKLUSIV: Mødelokale fra kl. 8.30-12.30 og adgang til Zoo i Havens almindelige åbningstid.

KOMBINER DIT MØDE MED UNIKKE OPLEVELSER
Zoo har meget mere at byde på end mødelokaler og mødepakker – en hel have fyldt med enestående dyr venter på den anden side af lokalet. Så har I lyst til at supplere mødet med en oplevelse udover det sædvanlige, så tilbyder Zoo en række underholdende og udfordrende aktiviteter til pausen eller som en afslutning på mødet.

Vælg eksempelvis et foredrag, med en af Zoos dygtige foredragsholdere, til at supplere den faglige dagsorden eller tag på en guidet tur rundt i Haven. I kan også teste jeres samarbejdsevner med Zoos teambuildingaktiviteter, prøve kræfter af på Zoos dyst eller få oplevelser med kryb og kravl helt tæt på. I skal selvfølgelig også være velkomne til bare at tage en stille og rolig tur rundt i Zoo på egen hånd og nyde de mange dyr og Havens flotte anlæg.

Er du interesseret i at høre mere om vores formiddagsmøder eller de aktiviteter vi kan tilbyde, kan du kontakte os på telefon 72 200 203 alle hverdage fra kl. 10-14. Du er også velkommen til at sende os en mail med en forespørgsel på booking@zoo.dk – vi bestræber os på at besvare din mail indenfor 24 timer på hverdage.


Kontakt Salg & Booking

VIL DU SE ZOOS FLOTTE MØDELOKALER?

Når I har valgt jeres ønskede mødepakke, finder vi i fællesskab det helt rigtige mødelokale til jeres møde. I Zoo har vi både mødelokaler, der passer til mindre afdelingsmøder, og større lokaler der kan rumme mange mennesker hvis det er det I søger. 
Du kan læse mere om mødelokalerne og se billeder samt video, så I kan danne jer et godt indtryk af lokalemulighederne.

Oplev Zoos mødelokaler

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

Følg Zoo på Linkedin