o

Book mødelokaler i ZOO


Eftermiddagsmøde i ZOO

Hold jeres eftermiddagsmøde i Zoo og få mulighed for at tage dine mødegæster med en tur rundt i Haven efter endt dagsorden. Det er en god måde at slutte et møde af på, hvor I har mulighed for at snakke mere løst. Zoo tilbyder forskellige mødepakker afhængig af, hvornår på dagen I skal holde møde. Du kan finde en oversigt over Zoos udbud af forskellige mødepakker ved at klikke dig ind på siden mødepakker.  
Alle vores mødepakker, inklusiv eftermiddagsmøde, indeholder leje af mødelokale, forplejning samt indgang til Zoo i Havens åbningstid. Så brug en eftermiddag i Zoo, med både faglige og inspirerende input, blandt dyrene.

MØDELOKALER I FLOTTE OMGIVELSER
Når I skal holde møde, er det vigtigt at omgivelserne er inspirerende, lyse og venlige så I kan få mest muligt ud af jeres møde. Hos Zoo er lokalerne netop lyse og venlige, og så har de derudover enten udsigt til Zoo og Havens mange dyr, eller udsigt til Søndermarken og dens skønne natur. Under fanen mødelokaler kan du læse mere om Zoos udbud af lokaler til jeres møde og se hvilket et der passer til jeres behov.

I alle vores mødelokaler er der trådløst netværk, som I har mulighed for at logge på. Derudover findes der både projektor, lærred, flipover, blokke og skriveredskaber i lokalerne. I skal dog selv sørge for at medbringe egen PC/Mac. Vi har flere forskellige lokaler at vælge imellem, både store og små, alt efter jeres behov. Der er også enkelte af lokalerne, der har tilstødende grupperum, som man kan benytte sig af, hvis der er noget, der skal diskuteres i mindre grupper.

Desuden er Zoo centralt placeret i København på toppen af Valby Bakke, hvor det er nemt at komme til både i bil og med offentlig transport. Der er masser af tilgængelige parkeringspladser i området, så sæt bilen og træd ind af døren til dit lokale, hvor alt vil være klar ved jeres ankomst.

PRAKTISK INFO:

PRIS: DKK 545 per person inkl. moms.
FORPLEJNING: Frokost inkl. 1 vand + kaffe/the, isvand, kage og frugt
INKLUSIV: Eget mødelokale med udsigt til Zoo eller Søndermarken fra kl. 13.00-16.30 og adgang til Zoo i Havens almindelige åbningstid.


Kontakt Salg & Booking

SE ZOOS MØDELOKALER

Zoo har flere lækre mødelokaler, når du skal holde møde i Zoologisk Have. Vi tilbyder flotte lyse lokaler, med udstyr til den faglige dagsorden og smuk udsigt. Du kan opleve Havens mødelokaler og læse mere om dem her.   

Oplev Zoos mødelokaler

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

Følg Zoo på Linkedin