o

Book mødelokaler i ZOO


Eftermiddagsmøde i ZOO

Zoo tilbyder forskellige mødepakker afhængig af, hvornår på dagen I skal holde møde. Du kan finde en oversigt over Zoos udbud af forskellige mødepakker ved at klikke dig ind på siden mødepakker.  
Alle vores mødepakker, inklusiv eftermiddagsmøde, indeholder leje af mødelokale, forplejning samt indgang til Zoo i Havens åbningstid. Så brug en eftermiddag i Zoo, med både faglige og inspirerende input, blandt dyrene.

I alle vores mødelokaler er der trådløst netværk, som I har mulighed for at logge på. Derudover findes der både projektor, lærred, flipover, blokke og skriveredskaber i lokalerne. I skal dog selv sørge for at medbringe egen PC/Mac. Vi har flere forskellige lokaler at vælge imellem, både store og små, alt efter jeres behov. 

Desuden er Zoo centralt placeret i København på toppen af Valby Bakke, hvor det er nemt at komme til både i bil og med offentlig transport. Der er masser af tilgængelige parkeringspladser i området, så sæt bilen og træd ind af døren til dit lokale, hvor alt vil være klar ved jeres ankomst.

PRAKTISK INFO:

PRIS: DKK 545 per person inkl. moms.
FORPLEJNING: Frokost inkl. 1 vand + kaffe/the, isvand, kage og frugt
INKLUSIV: Eget mødelokale med udsigt til Zoo eller Søndermarken fra kl. 13.00-16.30 og adgang til Zoo i Havens almindelige åbningstid.


Kontakt Salg & Booking

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

Følg Zoo på Linkedin