o

Book mødelokaler i ZOO


Hold dagsmøde i ZOO

MØDELOKALE MED FORPLEJNING
Med et mødelokale hos Zoo kan du holde dit møde med udsigt til dyrene eller til Søndermarken og I har fri adgang til Haven i vores åbningstid. Så stræk benene ved at tage et smut forbi løverne eller gå ned og hils på vores fantastiske isbjørne. Vi vil gennem dagen sørge for forplejning, så der er energi til at holde fokus på den faglige dagsorden.

I vores mødelokaler vil I altid finde projektor, lærred, flipover, blokke og skriveredskaber. Derudover er der også trådløst netværk i bygningen, som I har mulighed for at logge på. Vær opmærksom på, at I selv skal sørge for at medbringe egen PC/Mac.

Læs her mere om Zoos mødelokaler, så du kan finde et til dit næste dagsmøde. Der er der nem adgang til vores lokaler, hvad enten I kommer i bil eller med offentlig transport. Busserne kører lige til døren og der er mange parkeringspladser i området.

PRAKTISK INFO

DAGSMØDE

PRIS: DKK 745 person inkl. moms
FORPLEJNING:
Te, kaffe og isvand ad libitum hele dagen
Morgenbord m. kaffe/the, frugt og juice
Frokost inkl. en sodavand
Eftermiddagskage og frugt
INKLUSIV: Mødelokale med tekniske faciliteter fra kl. 8.30-16.30, samt adgang til Haven i almindelig åbningstid

Er du interesseret i at booke eller høre mere om vores dagsmøder eller tilkøb af arrangementer, så kontakt os alle hverdage på telefon 72 200 203 mellem kl. 10 og 14 eller på mail booking@zoo.dk.


Kontakt Salg & Booking

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

Følg Zoo på Linkedin