o

 

Mødepakker i Zoo

Skal du have mest muligt ud af dit møde, kan du med fordel benytte en af Zoo Københavns mødepakker. Zoo tilbyder en række mødepakker, som inkluderer et af vores lyse mødelokaler med udsigt til Zoologisk Have eller Søndermarken, køkkenchefens veltilberedte mad samt fri adgang til Haven i åbningstiden. Derved sørger vi for, at du ikke behøver at bekymrer dig om andet end det faglige og at dagsordenen skrider frem som planlagt.

Vi tilbyder følgende mødepakker:

Tiderne på vores mødepakker er vejledende og skulle der være behov for mindre eller ekstra tid, skal vi nok finde en løsning sammen. Der vil til alle vores mødepakker være forplejning, så mødedeltagerene har masser af energi til at fokusere og engagere sig i det faglige.

 

Hold møde i historiske rammer
Med Zoo’s mødepakker har du mulighed for at holde dit møde centralt i København og ved et af byens historiske vartegn – det 50 m. høje Zootårn. Desuden er der nem adgang til haven, hvad enten man kommer med offentlig transport eller i bil. Der er parkering ude foran og linje 6A kører til døren, og endnu flere busser stopper lige i nærheden. Så kombiner det historiske og det faglige ved at booke en mødepakke hos Zoo – så er du sikret en anderledes mødeoplevelse.

 

Møde med ekstra bid i!
Hos Zoo tilbyder vi flere forskellige mødelokaler, som alle er udstyret med AV-udstyr, så I straks kan komme i gang med den faglige dagsorden.

Vi har både små lokaler til intime møder og store lokaler, hvis I er mange der skal samles. Lokalerne er placeret midt i Zoo, så der er fri mulighed for at benytte Haven i pauserne eller efter jeres møde. Stræk benene ved at tage et smut forbi løveburet, lav gruppearbejde med udsigt til aberne eller nyd blot en kop kaffe i en af Havens hyggelige kroge.

Der er også mulighed for arrangere forskellige pause- og mødeaktiviteter i kombination med jeres mødepakke. Vi tilbyder blandt andet:

  • Mød giraffen: Kom med ind i girafstalden og giv vores meter høje giraffer mad. Oplev, når de bukker sig ned og med sin lange tunge tager foderet fra dine hænder (Bemærk: Kun på hverdage).
  • Oplevelser med kryb og kravl: Lær mere om egne og kollegaernes grænser, når I kommer helt tæt på kryb og kravl. Find f.eks. ud af hvordan slanger og fugleedderkopper påvirker dig. Tør du tage udfordringen op og holde dem?
  • Dyst i Zoo: I bliver opdelt i hold og skal konkurrere i en hektisk dyst, som bringer jer rundt i hele Haven og stiller krav til jeres samarbejdsevner og de små grå.
  • Guidet tur: Få alle de sjove anekdoter om Zoo og dyrene ved at tage på en guidet tur i Zoo. Brug fx en rundvisning i åbningstiden som et afbræk fra en koncentreret strategidag.

"Vi havde to rigtig gode formidlere til mødet med dyrene i pausen. Især omkring håndtering af dyrene var det virkelig godt, at der var tidlig udmelding om, at det var ok at sige fra. Helt i tråd med budskabet om at have mulighed for at tage et skridt frem eller to tilbage."

Mødedeltager i Zoo

 

I har mulighed for at kombinere pauseaktiviteterne med andre af Zoos tilbud. Slut eksempelvis dagen af med et foredrag, en teambuilding eller hold firmafest i Zoo.
Nedenfor kan du klikke dig ind på de forskellige mødepakker og læse meget mere om priser, forplejning og hvad der ellers er inkluderet. Vi skræddersyr meget gerne et firmaevent efter jeres ønsker. Kontakt os og fortæl, hvad I godt kunne tænke jer, vi vil meget gerne imødekomme jeres ønsker.


Kontakt Salg & Booking

FORMIDDAGSMØDE

Start dit formiddagsmøde i Zoologisk Have med morgenbord før I sætter jer til rette i et af Havens ekslusive lyse lokaler og går i gang med mødets dagsorden. Når du holder møde i Zoo kan I tage en tur rundt i Haven fx i pausen og se til nogle af de mange dyrearter der lever her. 

Læs mere

EFTERMIDDAGSMØDE

Med et eftermiddagsmøde i Zoologisk Have får I mulighed for at holde møde i helt særlige omgivelser med udsigt til nogle af Havens eksotiske dyr.

Læs mere

DAGSMØDE

Hold dagsmøde for kollegaer og medarbejdere i Zoologisk Have centralt placeret i København. Du kan læse mere her om forplejning inkluderet i mødet, samt muligheder for blandt andet at supplere mødet med en guidet tur i Haven. 

Læs mere

HELDAGSMØDE INKL. MIDDAG

Et heldagsmøde i Zoo inkluderer, foruden forplejning i løbet af dagen, en middag om aftenen for at runde dagen af. I har desuden mulighed for at gå en tur i Haven i åbningstiden - en god ide til pausen eller en "walk and talk" for at vende ting på dagsordenen. 

Læs mere

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN