o

Book mødelokaler i ZOO


Mødepakker i Zoologisk Have

Skal du have mest muligt ud af dit møde, kan du med fordel benytte en af Zoos mødepakker. Zoologisk Have tilbyder en række mødepakker, som inkluderer et af vores lyse mødelokaler med udsigt til Haven eller Søndermarken, forplejning samt fri adgang til Haven i åbningstiden. Derved sørger vi for, at du ikke behøver at bekymre dig om andet end det faglige og at dagsordenen skrider frem som planlagt. Vi har et udbud af både små og store mødelokaler, der alle har AV-udstyr til de de faglige oplæg kan løbe af stabelen. 

ZOOS MØDEPAKKER

Tiderne på vores mødepakker er vejledende og skulle der være behov for mindre eller mere tid, skal vi nok finde en løsning sammen.

HOLD MØDE I HISTORISKE RAMMER
Med Zoos mødepakker har du mulighed for at holde dit møde centralt i København og ved et af byens historiske vartegn – det 50 m. høje Zootårn. Desuden er der nem adgang til haven, hvad enten man kommer med offentlig transport eller i bil. Der er parkering ude foran, linje 6A kører til døren, og endnu flere busser stopper lige i nærheden. Kombiner det historiske og det faglige ved at booke en mødepakke hos Zoo – så er I sikret en anderledes mødeoplevelse.

MØDE MED EKSTRA BID I!
Mødelokalerne er placeret midt i Zoo, så der er fri mulighed for at benytte Haven i pauserne eller efter jeres møde. Stræk benene ved at tage et smut forbi løveburet, lav gruppearbejde med udsigt til aberne eller nyd blot en kop kaffe i en af Havens hyggelige kroge. Der er også mulighed for arrangere forskellige pause- og mødeaktiviteter i kombination med jeres mødepakke.

IDEER TIL PAUSEN

  • Oplevelser med kryb og kravl: Lær mere om egne og kollegaernes grænser, når I kommer helt tæt på kryb og kravl. Find f.eks. ud af hvordan slanger og øgler påvirker dig. Tør du tage udfordringen op og holde dem?
  • Dyst i Zoo: I bliver opdelt i hold og skal konkurrere i en hektisk dyst, som bringer jer rundt i hele Haven og stiller krav til jeres samarbejdsevner og de små grå.
  • Guidet tur: Få alle de sjove anekdoter om Zoo og dyrene ved at tage på en guidet tur i Zoo. Brug fx en rundvisning i åbningstiden som et afbræk fra en koncentreret strategidag.

"Vi havde to rigtig gode formidlere til mødet med dyrene i pausen. Især omkring håndtering af dyrene var det virkelig godt, at der var tidlig udmelding om, at det var ok at sige fra. Helt i tråd med budskabet om at have mulighed for at tage et skridt frem eller to tilbage."
Mødedeltager i Zoo

Nedenfor kan du klikke dig ind på de forskellige mødepakker og læse meget mere om priser, forplejning og hvad der ellers er inkluderet. Vi skræddersyr meget gerne et firmaevent efter jeres ønsker. Kontakt os og fortæl, hvad I godt kunne tænke jer, vi vil meget gerne imødekomme jeres ønsker. Du kan ringe på 72 200 203 alle hverdage mellem kl. 10 og 14, eller sende en mail på booking@zoo.dk med en forespørgsel. 


Kontakt Salg & Booking

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN