Svalen og Kolibrien - mødelokale og grupperum

Et af vores større, traditionelle mødelokaler er Svalen. Lokalet har et fantastisk lysindfald dagen igennem, og fra de sprossede vinduer har man mulighed for at se både kameler, løver og isbjørne. Svalen har et tilstødende lokale, Kolibrien, der er velegnet til brug som grupperum. Grupperummet er ideelt, hvis I har noget, der skal diskuteres i mindre grupper, inden I igen samles i det store mødelokale. Vær opmærksom på at lokalerne altid lejes samlet. Svalen og Kolibrien ligger placeret på 1. sal ved Zoologisk Haves hovedindgang.

ZOO - ANDERLEDES MØDEOMGIVELSER
Har du lyst til f.eks. at byde dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere på en anderledes mødedag, så er Zoologisk Have København en ideel mulighed. Her får I lyse og venlig lokaler, med god akustik og luft, så man ikke bliver træt og ør i hovedet. Lokalerne, inklusiv Svalen og Kolibrien, lejes som del af en mødepakke, hvor adgang til Zoo i Havens almindelig åbningstid altid er inkluderet i prisen. Så hvis dagsordenen tillader det, har I fri mulighed for at tage en pause, hvor I kan komme ud og hilse på nogle af Havens dyr.

PRAKTISK INFO

AREAL: Svalen 72 m2 / Kolibrien 23 m2
KAPACITET: 30 personer
TRÅDLØST INTERNET: Ja
HANDIKAPVENLIGT: Nej
AV-FACILITETER: Projektor, lærred, flipover samt whiteboard. Der medbringes egen PC eller Mac og eventuelt højtalere
BEMÆRK: Mødelokalerne kan kun bookes i forbindelse med køb af mødepakker.

Skal I samle mødedeltagere fra nær og fjern, er Zoo også oplagt, da Haven ligger centralt placeret i København. Her er I tæt på offentlig transport og der er bybusser der kører lige til døren. Kommer I med bil, er der masser af parkeringsmuligheder i området. Læs her mere om parkering i Zoo.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre nærmere om at leje Svalen og Kolibiren i Zoologisk Have København, er du velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at besvare mails på hverdage inden for 24 timer. Send en mail til booking@zoo.dk eller ring til Salg & Booking alle hverdage mellem kl. 9 og 16.


KONTAKT OG BOOKING

Oplev mødelokalet Svalen

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

Følg Zoo på Linkedin