LUNDEN OG SNEPPEN - MØDELOKALE OG GRUPPERUM

Et af vores populære mødelokaler er Lunden. Lunden er et lyst og velindrettet lokale, som er velegnet til møder af forskellig slags. Her kan I sidde omkring bordet og gennemgå faglige input og forslag. Lunden har desuden et tilstødende anneks, Sneppen, der kan benyttes som grupperum. Holder man møder i Lunden og Sneppen, kan I derved sagtens dele jer op, hvis der er noget der skal diskuteres i mindre grupper. De to lokaler bookes altid samlet. Lunden og Sneppen ligger placeret på 1. sal tæt på Zoologisk Haves hovedindgang.

HOLD SPÆNDENDE MØDER I ZOO
Det kan af og til være rart at komme ud af sine vante omgivelser og i stedet invitere kunder, medarbejdere eller forretningspartnere til et møde ud af huset. Når man lejer et mødelokale, som Lunden og Sneppen, indgår lokaleleje i vores mødepakker. I mødepakkerne er forplejning, lokale og indgang til Zoo i Havens åbningstid altid inkluderet i prisen. Derved har I mulighed for at give jeres mødedeltagere en anderledes mødedag, hvor kaffepausen eventuelt kan bruges på at gå ud og hilse på nogle af Havens mange eksotiske dyr.

 

PRAKTISK INFO

AREAL: Lunden 51 m2 / Sneppen 10,5 m2
KAPACITET: max 30 personer
TRÅDLØST NET: Ja
HANDIKAPVENLIGT: Nej
AV-FACILITETER: Projektor, lærred, flipover og whiteboard. Der medbringes egen PC og eventuelt højtalere
BEMÆRK: Havens møde- og selskabslokaler kan kun benyttes ved køb af mødepakke. Se her Zoos udvalg af mødepakker.

Zoologisk Have København, ligger dejlig centralt i byen, hvor det er nemt for deltagerene at komme til. Både busser og anden offentlig transport stopper lige i nærheden, og der er masser af parkeringsmuligheder, hvis I tager bilen til mødet. Du kan læse mere om at finde vej til Zoologisk Have her.

Ønsker du at høre nærmere eller har du spørgsmål, om at holde møde i Lunden og Sneppen eller i andre af Zoos lokaler, så er du velkommen til at kontakte Salg & Booking. Mail besvares så vidt som muligt på hverdage inden for 24 timer på booking@zoo.dk - vi sidder også klar på telefonerne på 72 200 203 alle hverdage mellem kl. 9 og 16.


KONTAKT OG BOOKING

OPLEV MØDELOKALET LUNDEN

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

Følg Zoo på Linkedin