AUDITORIET I ZOO

Hos Zoo har vi et stort auditorium, som er særligt indrettet til afholdelse af konferencer, undervisning eller forelæsninger. Her kan du som foredragsholder eller underholder sikre dig, at du bliver hørt og at alle kan se dig. Lokalet er lavet som et ægte auditorie, hvor stolene er placeret så deltagerne kan se dig og du kan se dem. Lokalet ligger på 1. Sal i Zoos indgang med fin udsigt ud over Haven, hvor man i pausen kan gå ud og nyde dyrene. Køber man en mødepakke hos Zoologisk Have, er leje af lokale, samt adgang til Zoo i Havens åbningstid, altid inkluderet i prisen.

"Konferenceauditoriet i Zoologisk Have er et af de bedste, jeg nogensinde har stået i: Lyden var intet mindre end fantastisk!"
Anne Gerhardt, seniorkonsulent BRO Blog

BRUG AUDITORIET SOM MØDELOKALE
Mangler du et mødelokale centralt i København, hvor du kan holde foredrag, møde eller konference, så er Auditoriet ideelt for dig. Lokalet er lyst og venligt med mulighed for at samle en stor gruppe af medarbejdere, samarbejdspartnere eller lignende til en spændende dag i Zoo. Vil du høre mere om dine muligheder for at benytte auditoriet som mødelokale, så er du velkommen til at kontakte os.

PRAKTISK INFO

KAPACITET: 140 personer
TRÅDLØST NET: Ja
HANDIKAPVENLIGT: Ja
AV-FACILITETER: Stort lærred, projektor, PC, tastatur, mus, trådløse mikrofoner og dokumentscanner.
BEMÆRK: Havens møde- og selskabslokaler kan kun benyttes ved køb af mødepakke. Se her Zoos udvalg af mødepakker.

Ønsker du at høre nærmere om Auditoriet eller dine muligheder for at holde møde i Zoo, så kontakt os på 72 200 203 (mandag til fredag kl. 10.00-14.00) eller send en mail på booking@zoo.dk. Salg & Booking hjælper dig også gerne med inspiration eller gode ideer til dit arrangement. Zoo tilbyder blandt andet diverse 'Oplevelser for grupper', hvis man gerne vil spæde den faglige agenda op med lidt oplevelser i Zoo.


KONTAKT OG BOOKING

OPLEV AUDITORIET