o

Book mødelokaler i ZOO


MØDELOKALER I ZOOLOGISK HAVE

Skal du bruge et mødelokale i København eller på Frederiksberg, så vil Zoologisk Have gerne byde dig og dine kolleger velkommen i et af vores skønne lokaler med moderne udstyr og lækker forplejning.

Vi har seks forskellige lokaler at vælge imellem, alt efter om du leder efter et større eller mindre mødelokale - vores auditorium kan rumme helt op til 140 mødedeltagere.

Lad mødelokalerne i ZOO danne en enestående ramme om jeres konference, møde eller forretningsfrokost og giv dine gæster en anderledes oplevelse med et møde midt i Zoo.

Alle lokalerne er både lyse og venlige, og så har de udsigt ud over enten Søndermarken eller selve Zoo med kig til fx flamingoer, løver, isbjørne og kameler.

VÆLG DET RETTE MØDELOKALE
Vi ved, at det er utrolig vigtigt at faciliteterne er i orden, når man skal holde møde. Tingene skal gerne køre problemfrit, når man fx samler forretningsforbindelser, kunder eller partnere til et større oplæg. Hos Zoo sætter vi AV-udstyr til rådighed, dog skal du selv medbringe egen PC eller Mac. Desuden har alle vore lokaler trådløst internet og flere er derudover handicapvenlige. Vælger du at holde dit møde i Zoologisk Have, så udbydes Zoos forskellige mødepakker. En mødepakke indeholder leje af mødelokale og forplejning samt adgang til Zoologisk Have i åbningstiden. 

ZOOS MØDELOKALER


CENTRAL PLACERING

Zoo ligger centralt placeret på Frederiksberg og gør det nemt for dine kollegaer eller samarbejdspartnere at komme til og fra jeres møde, hvad end de kommer i bil eller med offentlig transport. Busserne holder lige ude foran døren og der findes mange parkeringspladser i området. Du kan her læse mere om hvordan du nemt kan finde vej til Zoo.

PRAKTISK INFO

HVORNÅR: Alle dage, hele året – aftales nærmere
ANTAL: Op til 140 deltagere alt efter valg af lokale – lokalevalg aftales med Salg & Booking ved bestilling af mødepakke
INKLUSIV: Mødelokalerne er udstyret med forskelligt AV-udstyr og Zoos udbud af mødepakker indeholder forplejning alt efter type af pakke
BEMÆRK: Lokalerne udlejes ikke, men kan bookes i forbindelse med køb af møde- eller selskabspakker

ZOOS MØDEPAKKER


UNDERHOLDENDE OG LÆRERIGE PAUSEAKTIVITETER
Zoo tilbyder en spændende række af foredrag og teambuildingaktiviteter, som fint kan supplere den faglige dagsorden. Så kom ud og oplev Zoo på en anderledes måde og giv dine gæster den fulde oplevelse. I har blandt andet mulighed for at få en guidet tur, få luftet konkurrencegenet i Zoos dyst eller I kan få testet jeres grænser ved at komme helt tæt på dyrene.

"Vi havde to rigtig gode formidlere til mødet med dyrene i pausen. Især omkring håndtering af dyrene var det virkelig godt, at der var tidlig udmelding om, at det var ok at sige fra. Helt i tråd med selve mødets budskab om at have mulighed for at tage et skridt frem eller to tilbage."

- Mødedeltager i ZOO 

Kontakt Salg & Booking for nærmere information og spørgsmål, hvis du er interesseret i at høre mere om at holde møde i Zoologisk Have. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra kl. 9-16 på 72 200 203 - og besvarer også gerne mails på booking@zoo.dk.

AUDITORIET

Auditoriet er særlig velegnet til større grupper til afholdelse af fx konferencer eller forelæsninger, da der er plads til 140 deltagere. Lokalet er placeret på 1. salen af Zoos indgang og er installeret med forskelligt AV-udstyr. 

Læs mere om Auditoriet

LUNDEN OG SNEPPEN

Lunden er et mødelokale, der kan anvendes af max 30 mødedeltagere. Lokalet har et mindre tilstødende lokale Sneppen, der fx kan anvendes til grupperum under mødet. 

Læs mere om Lunden & Sneppen

SOMMERFUGLESTUEN

Sommerfuglestuen har plads til mellem 30 og 40 mødedeltagere. Du finder Sommerfuglestuen i stueetagen mellem Provianten og Caféen. 

Læs mere om Sommerfuglestuen

SVALEN & KOLIBRIEN

Svalen er et mødelokale på 1. sal med tilstødende gruppelokale - Kolibrien. Svalen har en makskapacitet på 30 personer og udsigt til Haven.

Læs mere om Svalen & Kolobrien

ZEBRASTUEN

Zebrastuen ligger placeret mellem Caféen og Provianten, og herfra har du blandt andet udsigt til nogle af Havens dyr. Lokalet egner sig til møder såvel som til selskaber. Zebrastuen har kapacitet til mellem 40 og 70 deltagere, alt afhængigt af mødetypen. 

Læs mere om Zebrastuen

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN