o

 

Konferencelokaler midt i København

Har du nogensinde tænkt over, at Zoo er meget mere end eksotiske og spændende dyr? Faktisk kan du også holde din næste konference hos Zoologisk Have i København. Her får du et lyst og venligt lokale med udsigt til Havens dyr eller Søndermarkens skønne natur.

Vi sørger for alt det praktiske samt for at give dig og dine konferencedeltagere muligheden for en anderledes konferenceoplevelse. I vil i løbet af jeres konferencedag have fri mulighed for at benytte Zoos faciliteter, brug fx pausen på at tage et smut forbi kænguruerne eller nyd en kop kaffe, mens du hilser på løverne.

Zoo tilbyder følgende møde- og konferencelokaler:

Flere af lokalerne har et mindre tilstødende lokale, som I kan benytte som grupperum, hvis der er noget, der skal diskuteres eller snakkes igennem i mindre grupper. Vær opmærksom på at vores konferencelokaler kun kan lejes som del af en mødepakke.

Vi tilbyder følgende pakker:

Konference i København
Mangler du et sted at holde din næste konference – et sted hvor service og atmosfære er i top, så lad Zoo sætte rammerne. Vores lokaler er lyse, venlige og indeholder det nødvendige AV-udstyr.

I skal dog selv sørge for at medbringe egen PC/Mac. Derudover er der trådløst netværk i bygningen, som I kan logge på.

Lige meget om I holder en konference for få eller mange deltagere, skal faciliteterne være i orden, og der skal være plads til, at dialogen kan køre i højt tempo. Vores lokaler er både rummelige og i vores mødepakke, er der altid inkluderet forplejning, så I kan holde fokus på den faglige dagsorden. I pauserne kan I blive inspireret eller koble fra ved at tage en walk and talk pause gennem Haven, det giver ofte anledning til at runde mange spændende emner.

Transport
Zoo er nem at komme til, hvad enten I kommer med offentlig transport eller i bil, kan I blive kørt lige til døren. Der er masser af muligheder for parkering både på Zoos egen parkeringsplads eller lige i nærheden.

Konferencelokaler med muligheder
Vil du give dine konferencedeltagere en ekstra oplevelse, er der rig mulighed for tilkøbe forskellige arrangementer. Vi tilbyder blandt andet mulighed for at koble det faglige med spændende oplevelser. Hos os kan I udfordre hinanden og jeres mod, når det kommer til oplevelser med kryb og kravl, tage på en guidet tur i Haven eller måske prøve vores teambuilding.

I har også fri adgang til Haven i åbningstiden, så mød op lidt før, eller bliv efter konferencen er slut. Udnyt denne mulighed ved f.eks. at invitere resten af familien forbi efter konferencen og slut konferencen af med en middag i Zoo.

Er du interesseret i at høre mere om at holde konference i Zoo eller vores arrangementer, så kontakt vores salgsafdeling.


KONTAKT OG BOOKING

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN