o

Book mødelokaler i ZOO


ZOOS KONFERENCELOKALER

Har du nogensinde tænkt over, at Zoo er meget mere end eksotiske og spændende dyr? Faktisk kan du også holde din næste konference hos Zoologisk Have i København. Her får du et lyst og venligt lokale med udsigt til Havens dyr eller Søndermarkens skønne natur.
Vi sørger for alt det praktiske samt for at give dig og dine konferencedeltagere muligheden for en anderledes konferenceoplevelse. I har fri mulighed for at benytte Zoos faciliteter - brug fx pausen på at tage et smut forbi kænguruerne eller nyd en kop kaffe med udsigt til løverne.

ZOOS MØDE- OG KONFERENCELOKALER

Flere af lokalerne har et mindre tilstødende lokale, som I kan benytte som grupperum, hvis der er noget, der skal diskuteres eller tales igennem i mindre grupper. Vær opmærksom på at vores konferencelokaler kun kan benyttes ved køb af en mødepakke.

ZOOS MØDEPAKKER

HOLD KONFERENCE CENTRALT I KØBENHAVN
Zoos lokaler er lyse, venlige og indeholder det nødvendige AV-udstyr. I skal dog selv sørge for at medbringe egen PC/Mac. Derudover er der trådløst netværk i bygningen, som I kan logge på.
Lige meget om I holder en konference for få eller mange deltagere, skal faciliteterne være i orden, og der skal være plads til, at dialogen kan køre i højt tempo. Vores lokaler er både rummelige og i vores mødepakke, er der altid inkluderet forplejning, så I kan holde fokus på den faglige dagsorden.

TRANSPORT LIGE TIL DØREN
Zoo er nem at komme til, hvad enten I kommer med offentlig transport eller i bil, kan I blive kørt lige til døren. Der er masser af muligheder for parkering på kommunens parkeringspladser i området omkring Zoo.

KONFERENCE FULD AF OPLEVELSER
Vil du give dine konferencedeltagere en ekstra oplevelse, er der rig mulighed for tilkøbe forskellige arrangementer. Vi tilbyder blandt andet mulighed for at koble det faglige med spændende oplevelser. Hos Zoo kan I udfordre hinanden og jeres mod, når det kommer til oplevelser med kryb og kravl, tage på en guidet tur i Haven eller måske prøve vores teambuilding.

I har også fri adgang til Haven i åbningstiden, så mød op lidt før, eller bliv efter konferencen er slut. I kan også vælge at slutte konferencen af med en middag i Zoo.

Er du interesseret i at høre mere om at holde konference i Zoo eller vores arrangementer, så kontakt Salg & Booking alle hverdage fra kl. 9 til 16 på telefon 72 200 203 - eller send en forespørgsel på mail: booking@zoo.dk.


Kontakt Salg & Booking

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN