Bestil undervisning her

Undervisning kan bestilles på telefon 72 200 259 mandag til fredag kl. 9.30 til 12.30.

 

Der kan også rettes henvendelse på undervisning@zoo.dk med angivelse af telefonnummer eller e-mailadresse. Så kontakter vi dig.

 

Tiderne i undervisningen ligger kl.9.30-10.15, 10.30-11.15, 11.30-12.15 samt kl.13.30-15.00. Eftermiddagstiden er forbeholdt oplæg på 90 min. 

I forbindelse med jeres besøg i Skoletjenesten Zoo, opfordres I altid til at afsætte ekstra tid til at gå på opdagelse i Haven. Besøg, enten før eller efter undervisningen, den del af Haven, som passer til jeres aktuelle undervisning.

Vi oplever fra tid til anden, at klasser udebliver uden forudgående aflysning. Derfor er der indført en udeblivelsesafgift på DKK 500, som vil blive faktureret til skolen eller institutionen.

Få endnu mere ud af jeres besøg i Skoletjenesten Zoo ved at sætte tid af til en tur i Haven før eller efter undervisningen. Se fx de dyr, jeres forløb omhandler.

 

Når planlægningen går i fisk

Det er ikke altid let at have en skoleklasse med på tur.

Skoletjenesten Zoo har sammen med Eksperimentarium, Den Blå Planet og Statens Naturhistoriske Museer produceret en komisk kortfilm, der handler om, de udfordringer lærerne står overfor, når planlægningen går i fisk.

Medvirkende: Peter Mygind, Bodil Jørgensen, Claus Bue, Neel Rønholdt og Elena Arndt-Jensen.