Julegaver til hele familien

GIV EN JULEGAVE, DER SÆTTER SIG

Alverdens opdagelser venter i Zoologisk Have. Om det er med familien, kæresten, vennerne, kollegaen eller naboen, er der mulighed for at skabe uforglemmelige minder gennem ZOOs julegaver.

Få for eksempel eksklusive fordele med et årskort, der glæder 365 dage om året. Kom helt tæt på elefanterne, pingvinerne eller girafferne i en eksklusiv guidet tur. Eller giv en gave til dyrene og vær med til at støtte ZOOs arbejde med truede dyr og udsat natur i hele verden. 

Se hele udvalget nedenfor. 

FÅ ÉN PÅ OPDAGEREN 365 DAGE OM ÅRET!

  • Tag en gæst med gratis på udvalgte dage. 
  • Få attraktive rabatter i ZOOSHOP og på billetter til danske dyre- og forlystelsesparker samt udvalgte dyreoplevelser i ZOO. 
  • Modtag magasinet ZOONYT, hvor der vil være konkurrencer for de små samt gode tilbud. Vi holder dig derudover opdateret på ZOOs arbejde med truede dyr og nyheder om dyrene i ZOO.  

    LÆS MERE OM MEDLEMSFORDELENE HER
Køb årskort som julegave

TÆT PÅ GIRAFFER

Giv en helt unik oplevelse tæt på Zoos højeste dyr. Vær med til at fodre girafferne, lær om deres foderplan og hvordan man kender forskel på dem ved at se på deres flotte netmønster.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen.

Pris
DKK 325,-
KØB

MØD PINGVINERNE

Giv et unikt møde med ZOOs pingviner, som inkluderer at håndfodre dem i anlægget. Undervejs fortæller dyrepasseren en masse spændende fakta om dyrearten. Entré til Zoo er inkluderet i prisen. Aldersgrænse: 12 år. LÆS MERE

Pris
DKK 525,-
KØB

Julegaven fra dig til dyrene

GØR EN FORSKEL FOR DYRENE

I ZOO forvandler vi i julen hygge, nærvær og traditioner til opdagelser, som sætter sig i kroppen hos dig. Vi vil nemlig gerne gøre en forskel – ikke bare for dig, men også for dyrene. Dyrene har – ligesom os – nemlig også behov for nye oplevelser og adspredelser gennem livet. Du kan derfor være med til at give en julegave et sted, hvor den vil blive modtaget med tænder, klør og snabel – med andre ord, hvor den vil blive værdsat!   

 

250 KILO IS TIL ISBJØRNENE

Når du giver en gave til dyrene, bidrager du samtidig til dyrevelfærd. Hver donation går ubeskåret til arbejdet med berigelse. Gaverne er nemlig nøje udvalgt til at kunne stimulere dyrene i deres hverdag. 250 kilo is er for eksempel med til at afkøle isbjørnene på de varme sommerdage, og resten af året er is bare lækkert at tumle rundt i.

”Vi oplever ofte, at vores gæster er interesserede i den berigelse, vi giver dyrene, og med de her julegaver, kan de nu være med til at gøre dyrenes hverdag bedre. Vi garanterer, at alle pengene går til dyrene. Hvis man eksempelvis vælger at give to meter naturreb, som primaterne kan svinge sig rundt i, indkøber jeg efterfølgende så meget reb, vi nu har råd til. Bliver der givet for mange gaver med reb, går de overskydende penge til en af de andre puljer” 

Katrine Friholm, zoolog i ZOO


Giv en gave til dyrene