o

HER ER JULEGAVERNE TIL HELE FAMILIEN!

Nu er det jul igen - og Zoo har julegaver for enhver smag! Kig i vores webshop eller kom forbi Zooshoppen. I Zoo kan du finde et væld af vilde, sjove og spændende oplevelsesgaver for både børn og voksne, i prisklasser hvor alle kan være med. Har du årskort får du desuden 10% rabat på de fleste varer i Zooshoppen.

Vi garanterer overraskede og glade ansigter, når der pakkes ud. Husk at du kan købe dine julegaver i Zoo helt frem til juleaftensdag kl. 13.30. Vi har fx årets julegaveæske til børn, voksne eller pensionister, der indeholder et gavekort med værdi svarende til et årskort, samt enten en lille bamse eller en fin kop med elefantmotiv.

GIV BILLETTER TIL SPÆNDENDE FOREDRAG

Inviter venner og familie til lærerige foredrag i Zoo. Hør bl.a. om eventyrerens sejlads fra Argentina til Antarktisk og mødet med titusindvis af kongepingviner. Mød dokumentaristen der vil give os et indblik i de mange tv-bøffer, man ender ud med, når man skal filme alverdens fascinerende og til tider farlige dyr. Vær med når adm. direktør Jørgen Nielsen fortæller om Zoo Vision 2020 - fremtidens rejse for Zoo. 

Læs mere og køb billet til foredrag

GIV ET ÅRSKORT TIL ZOO

Gaveæske julegave Zoo

GAVEN DER GLÆDER I ET HELT ÅR!

Giv dem du holder af, et år fyldt med vilde og spændende oplevelser! Med et årskort til Zoo får man, udover adgang til Haven 365 dage om året, rabat på indgangen til en række andre forlystelsesparker og mange andre fordele.
Når du skal give et årskort, som en gave, anbefaler vi at du køber et gavekort. Du kan købe en fin gaveæske, hvori der er et gavekort til et årskort, samt enten en kop eller en bamse. Gaveæsken kan købes i Zoo frem til og med juleaftensdag kl. 13.30. 

TÆT PÅ DE TASMANSKE PUNGDYR

Giv en eksklusiv guidet tur i det tasmanske område før Zoos åbningstid, hvor dyrepasseren viser rundt og tager gæsterne med helt tæt på vombatter, djævle og kænguruer.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen. Aldersgrænse: 12 år.

Pris
DKK 650
KØB

TÆT PÅ GIRAFFER

Giv en helt unik oplevelse tæt på Zoos højeste dyr. Vær med til at fodre girafferne, lær om deres foderplan og hvordan man kender forskel på dem ved at se på deres flotte netmønster.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen.

Pris
DKK 325
KØB

TIGERTRÆNING

Giv en helt særlig oplevelse tæt på Zoos største rovkatte. Turen går bag kulissen når dyrepasseren træner tigerne til at få taget blodprøve, tjekket tænder og meget mere.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen.

Pris
DKK 375
KØB

MØD PINGVINERNE

Giv et unikt møde med Zoos pingviner som inkluderer at håndfodre dem i anlægget. Undervejs fortæller dyrepasseren en masse spændende fakta om dyrearten.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen. Aldersgrænse: 12 år 

Pris
DKK 525
KØB

TÆT PÅ ELEFANTER

Giv en fantastisk oplevelse tæt på Zoos elefanter. Oplevelsen starter med en rundvisning i elefanthuset og slutter på baggangen, hvor dyrepasserne viser en spændende elefanttræning.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen.

Pris
DKK 375
KØB

SOV SØDT I ZOOS NYE SENGETØJ

NYT SENGETØJ I ZOOSHOPPEN

Kom ind i Zoobutikken og find det splinternye sengetøj med fint dyremotiv og det ikoniske Zootårn.

Sengetøjet er lavet i en lækker kvalitet og findes i junior- og voksenstørrelse. Priser fra 259,95 kr. - og helt frem til jul får du 20% rabat på sengetøjet!

Husk at du kan købe dine julegaver i Zoo helt frem til juleaftensdag kl. 13.30. Butikken er fyldt med sjove, søde, seje og lærerige gaver til både børn og voksne.

 Zoo julegave sengetøj

 

FRA DIG TIL DYRENE

GAVEN TIL ET GODT FORMÅL

Skal julegaven tjene et godt formål? Giv en gave til dyrene i Zoo og vær med til at berige deres hverdag. Zoos arbejde tager udgangspunkt i god dyrevelfærd og at dyrene ofte får nye og stimulerende udfordringer. Giv en gave til et sted, hvor den vil blive modtaget med tænder, klør og snabel – med andre ord, hvor den vil blive værdsat!

KØB GAVE

GIV EN ZOOCAMP I JULEGAVE

Zoocamp

JULEGAVEN TIL BØRNENE

Er dit barn eller barnebarn vild med dyr? Så er Zoocamp den perfekte julegave.

Zoo har camps for børn i alderen 6-12 år. For de mindste er der masser af endagscamps i løbet af året. De lidt større børn kan prøve kræfter med en 3- eller 5-dages camp, der ligger i de fleste af skolernes ferier.

Der skal muges ud, fodres, aktiveres og beriges - og undervejs lærer børnene om naturen, livet i det fri og sundhed for dyr og mennesker.


Læs mere og køb

ØL DER HJÆLPER TUDSER

ÅRETS JULEGAVE TIL ØLENTUSIASTEN

Zoos egen Tudsebryg er produceret i samarbejde med Refsvindinge Bryggeri på Fyn. Når du køber vores tudsebryg støtter du samtidig Zoos arbejde med at bevare den danske strandtudse, der er truet i naturen.

Tudsebryg kan købes i Zooshoppen og kommer i en gaveæske. 

PRIS 100 KR.

SJOV FOR HELE FAMILIEN

NYHED I ZOOSHOPPEN

Det nye danske brætspil Global Cooling vil give timevis af sjov og læring for hele familien. Brug juledagene til at samles om bordet, og se hvem af jer der er bedst til at plante træer, købe solpaneler og udskifte firhjulstrækkeren med en elbil.
Spillet henvender sig til både voksne og børn fra 10 år. 

Global Cooling koster 499,95 kr. og kan købes i Zooshoppen frem til juleaften. Har du årskort får du 10% rabat, hvis du fremviser dit årskort ved kassen.

Global Cooling brætspil Zoologisk Have

BESØG OGSÅ ZOO I JULEDAGENE

Kom i julestemning blandt vilde dyr! Der er masser af hyggelige aktiviteter på programmet hele julemåneden for både store og små.

Mød rensdyrene, oplev de nordiske dyr boltre sig i vinterlandskabet og vær med til julehygge på Naturbasen, i Børnezoo og i Zoolab.


SE JULENS PROGRAM