SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvorfor støtte København Zoo?

København Zoo har til mission at medvirke aktivt i de internationale bestræbelser for at bevare dyrearter og naturområder, og dermed bidrage til bevarelsen af naturens mangfoldighed – dette både i og uden for Haven. Når du vælger at give et bidrage til Zoo, vælger du samtidig at investere i fremtiden for dyr og natur. At støtte København Zoo er derfor din mulighed, for at tilgodese vores dyrerige verden.

Hvordan kan jeg bidrage?

Det muligt at støtte med et engangsbeløb, men også at støtte fast hver måned. Du bestemmer selv, hvor meget du vil give, og vi takker for ethvert beløb. For at støtte Zoos projekt i Pilanesberg Nationalpark kan du for et fast månedligt bidrag blive Zooranger til fordel for vilde næsehorn, giraffer og elefanter. Hvis du vil Zooranger, kan du læse mere nederst på siden.

Derudover har Zoologisk Have København produceret en række produkter, hvor beløbet går til et bestemt formål. Fra dig til dyrene giver dig mulighed for at give Havens dyr en gave i form af berigelse – giv for eksempel sand til elefanterne eller naturreb til aberne. Køb gaven til dig selv eller en ven.

Husk, at hele beløbet kan trækkes fra på selvangivelsen – dog højst op til DDK 15.600 i 2017.

Hvad går pengene til?

Vi gør vores yderste for, at de modtagne bidrag gør størst mulig nytte – uanset om det er enkelt eller faste bidrag. En mindre del af støtten går til at oplyse om dyrenes behov og tilstand, for fortsat at skaffe nye bidrag. Langt størstedelen af et bidrag går således til det projekt, som du vælger at støtte. Mulighederne for støtte finder du nederst på siden, hvor du også kan læse mere om de enkelte projekter og hvad pengene går til.

Hvorfor er min donation vigtig?

Din støtte er vigtig fordi dyre- og naturbevarelse afhænger af os mennesker. De typiske trusler for dyrene er enten krybskytter eller udryddelse af habitater, som skal bruges til menneskelig byggeri eller landbrug. Hvis ikke vi gør noget, vil verden i fremtiden blive fattig på både natur og dyr. Din donation er desuden vigtig, så vi kan blive klogere på de mange arter, der lever rundt i verden. Gennem forskning kan vi få en forståelse for det enkelte dyr, og måske finde ud af, hvordan vi kan sikre dets overlevelse i den vilde natur.

Sådan kan du donere penge

Bidrag kan gives online www.zoo.dk/donation, ved en bankoverførsel til konto 4183-60053782 eller kontant ved indgangen til København Zoo, på Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg.

Støt dyrene

Støt dyrene i og uden for Zoologisk Have, ved at give et enkelt eller fast bidrag. En dyrebar og uundværlig støtte til fordel for det fantastiske dyreliv.

GIV BIDRAG

ZOORANGER FOR PILANESBERG

Zoo har i mange år haft et samarbejde med Pilanesberg Nationalpark i Sydafrika, hvor du nu har muligheden for at være med. Ved at blive zooranger støtter du parkens vilde dyr og den forskning, der er nødvendig for at sikre dyrenes fremtid.

LÆS MERE OG BLIV RANGER