o

EFTERÅRSAKTIVITETER I ZOO

MØD EN DYREPASSER I EFTERÅRSFERIEN

Efterårsferien byder på masser af spændende aktiviteter i ZOO, og der er noget for både børn og voksne. Kom helt tæt på dyrepassernes spændende og anderledes hverdag med de mange eksotiske dyr. 

Som noget helt særligt i efterårsferien kan du besøge løve- og elefantanlægget samt følge i fodsporene på Havens dygtige dyrepassere. Du får muligheden for at få et unikt indblik i løvernes liv, og hvordan det er, at arbejde med så storslåede dyr. 

Tjek dagens program nedenfor for at finde ud af, hvilke anlæg, der er åbne hvornår.

 

OPDAGELSER PÅ PROGRAMMET

I efterårsferien er programmet fyldt med fordringer, træning og berigelse af dyrene. Vær med på første parket, npr Havens dyr forbereder sig på vinteren. Opdag blandt andet bjørnenes forberedelse frem mod flere måneders vinterhi og få et helt særligt indblik i dyrenes liv. 

Du kan også hjælpe dyrepasserne med at forberede foder til nogle af dyrene, og undervejs bliver der rig mulighed for at stille spørgsmål og høre dyrepasserne fortælle om deres arbejde. Du får et interessant indblik i, hvordan dyrene lever og er med på første række, når livet i ZOO udfolder sig. 

EN LÆRERIG UGE 

Dette efterår står ikke kun i dyrepassernes tegn. I år kan du nemlig opleve noget helt specielt: At fare vild i labyrinten, der er opført midt i ZOO. Tag familien i hånden og udforsk haven på en helt ny måde. 

Bevæg jer rundt i labyrintens endeløse gange til lyden af Havens dyr. Udover labyrinten kan du denne efterårsferie stadig nå at udforske de sublime sandskulpturer af truede dyr. Skulpturerne er lavet af 15 internationale kunstnere for at sætte fokus på verdens truede dyrearter og ZOOs arbejde med naturbevarelsesprojekter i hele verden.


PRAKTISK INFO

ADGANG: Adgang til efterårsferiens events sker ved almindelig adgang til ZOO.

ÅBNINGSTIDER: 1.-21. oktober kl. 9-17 i hverdage og weekender.  

TRANSPORT: Læs mere om transport og gratis shuttle bus til ZOO


Køb billet

FÅ OPDAGELSER I INDBAKKEN - HVER UGE!

Har du appetit på nye opdagelser? Så tilmeld dig ZOOs ugentlige nyhedsbrev, som byder på alt lige fra medlemsfordele, nyheder om dyrene til kommende arrangementer i efterårsferien, julen og året rundt.

Nyhedsbrevet udsendes én gang om ugen og du kan til enhver tid afmelde dig.

TILMELD ZOOS NYHEDSBREV

KULTURNAT I ZOO

OPDAG ZOO EFTER MØRKETS FREMBRUD 

Igen i år bliver efterårsferien i ZOO kickstartet med Kulturnatten. Under kulturnatten bliver området ved primaternes verden og arenaen omdannet til en regulær madgade, når food trucks rykker ind i Haven. 

De bliver selvfølgelig holdende i hele efterårsferien, så der er rig mulighed for at få stillet både den store og den lille sult i selskab med Havens dyr. 

HVORNÅR: 12. oktober  

ADGANG: Adgang til Kulturnatten i ZOO kræver kulturpas. Kulturpas kan købes i Hovedindgangen i ZOO fra 1. oktober. 

NÅEDE DU IKKE AT OPLEVE SOMMERENS SUBLIME SANDSKULPTURER?

Du kan heldigvis nå det endnu! ZOO sætter med de spektakulære sandskulpturer fokus på truede dyr i verden. Oplev for eksempel den gyldne løveabe, pandaen, moskusoksen og andre truede dyr opført i sand af 15 internationale kunstnere. 

HVOR: Festivalpladsen
HVORNÅR: Frem til den 31. oktober 
LÆS MERE OM SANDSKULPTURERNE HER 

Køb billet

EFTERÅR I OPDAGELSERNES TEGN

MØD EN DYREPASSER 

I efterårsferien har I mulighed for at få et unikt indblik i dyrepasserens arbejde i Zoologisk Have og dyrenes forberedelse til vinteren.

Besøg løverne og bliv meget klogere på ZOOs løvefamilie. Tag med på opdagelse i elefanternes fodspor i elefantanlægget, og oplev hvordan det er at være dyrepasser i ZOO.

Lyt med, når chimpansedyrepasserne fortæller om deres arbejde med de store menneskeaber og mød en slange i Tropezoo.

HVOR: Løveanlægget, Elefanthuset og Abejunglen 

HVORNÅR: Alle dage i efterårsferien kl. 13.00


BESØG LØVEANLÆGGET - HVIS DU TØR!

Som noget helt særligt kan du og familien besøge vores løveanlæg mandag og onsdag i efterårsferen. Her kan I komme ind og opleve, hvordan det er at være en ægte løvefamilie i ZOO. Vores dyrepasser har for en stund lukket løverne ind i stalden, så I kan komme ind og se hvordan de bor ude i anlægget.

I kan hjælpe formidleren med at lave berigelse til løverne, gå på jagt efter løvespor og finde deres vilde kradsemærker rundt i anlægget. Så kom ind i løveanlægget – hvis I altså tør!

HVOR: Løveanlægget

HVORNÅR: 15. og 17. oktober kl. 14.30-15.30


GÅ I ELEFANTERNES FODSPOR

Hvordan er det at være elefantdyrepasser? Tirsdag og torsdag i efterårsferien åbner vi op til elefanternes anlæg (uden elefanter), hvor I kan være med til at gemme foder til de tonstunge dyr. Så kom forbi Elefanthuset og lær om dyrepassernes daglige arbejde med elefanterne og gå på jagt efter deres gigantiske fodspor.

HVOR: Elefanthuset

HVORNÅR: 16. og 18. oktober kl. 14.00-14.30 

EN CHIMPANSEDYREPASSER FORTÆLLER

Hvordan er det at passe chimpanser i Zoologisk Have? Alle dage i efterårsferien vil vores chimpansedyrepasser fortælle om sin hverdag med de store menneskeaber.

For hvordan er det at passe et dyr, som minder så meget om mennesket? Kan chimpanserne kende forskel på dyrepasserne? Kom ind og mød en chimpansedyrepasser og få svar på alle dine spørgsmål.

HVOR: Abejunglen

HVORNÅR: Alle dage i efterårsferien kl. 13.00


HAR DU PRØVET AT RØRE EN SLANGE?

Hvis du aldrig har prøvet at røre en slange, så har du nu muligheden for at prøve det i Tropezoo. I løbet af efterårsferien tager en af vores dygtige formidlere slangen ud, så du kan lære, om hvordan man håndtere det lange og snoede dyr. Hvis du tør, så kan du også få lov til at røre ved den!

Se dag og tidpunkt under dagens program. 


DYRENE GØR SIG KLAR TIL EFTERÅR OG VINTER

Vinteren er på vej, og det er dyrene udmærket klar over, så derfor er de gået i fuld gang med forberedelserne til de koldere tider. Det står vi klar til at fortælle jer meget mere om, så kom I ZOO og hør, hvordan dyrene gør sig klar til vinteren. For hvornår går brunbjørnen i vinterhi? Og hvordan klare den sig hele vinteren? Hvor tyk bliver moskusoksen pels? Og hvorfor smider rensdyrene deres gevir?

Se dag og tidpunkt under dagens program. 


Køb billet

FÅ ÉN PÅ OPDAGEREN SOM ÅRSKORTHOLDER!

BESØG ZOO ÅRET RUNDT SOM ÅRSKORTHOLDER!

 • Tag en gæst med gratis på udvalgte dage. 
 • Få attraktive rabatter i Zoobutikken og på billetter til danske dyre- og forlystelsesparker samt udvalgte dyreoplevelser i ZOO. 
 • Modtag magasinet Zoonyt, hvor der vil være konkurrencer for de små samt gode tilbud. Vi holder dig derudover opdateret på ZOOs arbejde med truede dyr og nyheder om dyrene i ZOO.  

  LÆS MERE OM MEDLEMSFORDELE HER
Køb årskort

SULTEN EFTER MERE?

FOOD COURT

Er hovedet fyldt op efter al den nye viden, du har suget til dig, og er maven ved at være tom? Så er der rig mulighed for at få tanket op igen. 

I efterårsferien laves området ved primaternes verden og arenaen om til en uimodståelig madgade. Du får i ZOO chancen for at opleve dyr og mad fra hele verden samlet på ét sted. De kraftfulde og spændende smagsnuancer i maden bliver noget helt særligt, når maden nydes i det fri! 

På arenaen kan du i efterårsferien købe:

  MAD PÅ ZOOARENAEN

  • Flammegrillede burgere 
  • Asiatisk porchetta-sandwich
  • Pizza fra hånden, bunden og gården

  Der vil også være bålmad fra Gourmensch med kurser, røg, ild, damp - og masser af spændende nye opdagelser! 

  HVORNÅR: 12.-21. oktober

  ADGANG: Billet eller årskort


  Køb billet

  LAV DIN EGEN GRÆSKARLYGTE

  Vær med til at sprede uhygge i Zoologisk Have! Kig forbi ormegårdene mellem gibbon- og baviananlægget, hvor du kan lære mere om dyr såsom flagermusen, anakondaen, fugleedderkoppen og den tasmanske djævel, hvis adfærd og tilpasninger i menneskets optik måske kan synes uhyggelig. Lav også din helt egen græskardyr-lanterne med rovdyrøjne på Festivalpladsen. 

  HVOR: Ormegårdene og Festivalpladsen
  HVORNÅR: 10. - 21. oktober 

  Se program for Halloween i ZOO

  AKTIVITETER FOR STORE OG SMÅ

  LAV ÆBLEMOST AF NYHØSTEDE ÆBLER

  Kom i efterårshumør på Børnezooscenen og vær med, når vi laver æblemost af årets nyhøstede æbler. Måske der også falder en smagsprøve af!

  Dyrepasserne har brug for hjælp til at passe grisene og hestene - måske vil du være med til at hjælpe dem? 

  HVOR: Børnezooscenen 

  HVORNÅR: 


  OPDAG ZOO FRA 50 METERS HØJDE

  I det ikoniske Zootårn kan du opdage ZOO fra nye højder. Du skal med hjælp fra kikkerter og plancher finde de fugle, vi stiller som opgave. Kan du for eksempel finde hun-pelikanen med sabenvingen? Fra øverste etage er der desuden den smukkeste udsigt over København og en - forhåbentlig - høj, blå efterårshimmel. 

  HVOR: Zootårnet

  HVORNÅR: Fra 10. oktober

  FORVILD DIG IND I KANINLABYRINTEN

  Tre veje ind - tre veje ud! Kan du finde dem? 

  I bedste ZOO-stil har vi lavet en kaninlabyrint til de mindste af vores gæster. Det er svært at blive væk, men sjovt at finde rundt. Husk, at gemme dig for græskaruglen! 

  HVOR: Børnezooscenen  

  HVORNÅR: Fra 10. oktober


  MØD MUSENE OG STØB ULVESPOR

  I efterårsferien kan du i Zoolab komme helt tæt på musen og finde ud af, hvordan den lille gnaver gør sig klar til den kolde vinter. Derudover kan du støbe dit helt eget ulvefodspor, lave en skulptur af et dyr, blive kranieekspert og meget mere. 

  Vi glæder os til at give dig mange nye opdagelser med hjem! 

  HVOR: Zoolab 

  HVORNÅR: Mød musene kl. 11.30 og 13.00 / Støb ulvespor kl. 13.30 og 15.30 


  Køb billet

  KØB VOKSENBILLET

  Køb billet nu og spring køen over ved indgangen.

  Pris
  DKK 180

  KØB BØRNEBILLET

  Køb billet nu og spring køen over ved indgangen.

  Pris
  DKK 100