Brug Dankort app og støt de vilde elefanter

BETAL MED DANKORT APP I ZOO

Fra den 1. juni og året ud, donerer Dankort 1 krone til de vilde elefanter, hver gang du benytter dig af Dankort app i Zoo. På den måde kan du altså være med til at støtte Zoos arbejde med de vilde elefanter, når du handler i Zoo.

Nets har i 2017 lanceret Dankort app til smartphones, der fungerer på samme måde som det kontaktløse Dankort. Har du downloadet app'en til din smartphone, kan du ved alle udsalgssteder i Zoo betale for fx mad, kaffe, billetter eller souvenirs blot ved at holde telefonen hen til mobilbetalingssymbolet på terminalen.

DOWNLOAD APP OG STØT ZOOS ARBEJDE

Har du endnu ikke hentet Dankort appen til din telefon, har du muligheden for at gøre det nu. Når du downloader appen via nedenstående link, støtter du samtidigt Zoos arbejde med at bevare de vilde elefanter. Nets og Dankort donerer 1 krone hver gang appen downloades via nedenstående links.

Bemærk venligst at app'en ikke er kompatibel med alle modeller af telefoner.

DOWNLOAD DANKORT APP TIL IPHONE

DOWNLOAD DANKORT APP TIL ANDROID

ZOOS ARBEJDE MED DE VILDE ELEFANTER

Elefanten er truet og derfor støtter Zoo blandt andet arbejdet med at bevare og forvalte bestanden af de prægtige dyr. Du kan læse meget mere om de vilde elefanter og Zoos arbejde i Pilanesberg National Park i Sydafrika her. 

Læs mere

FØLG ELEFANTUNGEN LIVE

Onsdag den 17. maj 2017 kom den længe ventede elefantunge til verden i Zoo. Du kan se video og læse meget mere om hans første tid her, og på Zoo-TV kan du følge med i elefantstalden LIVE døgnet rundt.

Se Zoo-TV

Voksenbillet

Køb din billet hjemmefra og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 195,-

Børnebillet

Køb billet hjemmefra og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 105,-