I løbet af sommeren 2016 blev Zoologisk Have København kortlagt i billeder, der nu kan opleves på Google Street View.

Fra dagsåbent til døgnåbent
Med 360 graders udsyn kan du nu gå på opdagelse med Google Street View ad Havens stier blandt vilde dyr og glade gæster, hvilket åbner nye muligheder for at besøge det vildeste sted i byen. ”Vores gæster får mulighed for bedre at planlægge deres besøg og kan endda undersøge, hvilke steder i Haven, de gerne vil se. Derudover er det muligt at besøge København Zoo uanset tidspunktet og uanset hvor i verden, man befinder sig,” fortæller Zoos arrangementschef Sami Widell.

Manuel proces bag virtuel virkelighed
I sensommeren blev søgegiganten Google kogt ned til en enkelt mand, der med et kamera på ryggen over to dage fik kortlagt hele Zoo i billeder. Den manuelle billedproces er derefter blevet klippet sammen til, hvordan det i virkeligheden er at bevæge sig rundt i Zoo. Udover at følge Havens stier er det muligt at komme ind i flere af dyrehusene. I tunnelen i Den Arktiske Ring får man med den virtuelle virkelighed for alvor indtrykket af at være omgivet af vand, og blot et par meter væk kan isbjørnen spottes i vandet. Også elefanterne kan opleves helt tæt på, da Street View tager os med ind til Havens største dyr. En ny måde at opleve Zoo på uden egentlig at være fysisk til stede.

Gå på opdagelse med Street View

Nedenfor finder du tre links, som bringer dig på en virtuel gåtur i Zoo. 

ZOO GENNEM VIRTUAL REALITY

Med virtual reality kan du både se og høre, hvad der sker omkring dig. Zoo har i samarbejde med Rigshospitalet optaget fem videoer, der følger Havens medarbejdere i deres arbejde med dyrene. Følg med når girafferne fodres, eller kom med ned under Den Arktiske Ring og oplev vandpumperne, der kører på højtryk.

PRØV VIRTUAL REALITY