o

Blandt verdens vilde dyr

Antal ledige billetter eller ledige tider på dagen: 132

Dato: torsdag 31-05-2018

Tidspunkt: 19:00 - 21:00

Antal billetter

Normal pris

Medlemsnummer

Tak for din indtastning! Du kan nu købe denne vare til medlemspris.

Der er ikke nok billetter tilbage til den forespørgsel du laverBiolog Sofie Meilvang fortæller underholdende historier fra sin tid i Afrika, hvor hun arbejdede med at beskytte truede chimpanser langt inde i regnskoven. Hør om kampen for at redde chimpanserne fra bl.a. fangenskab og krybskytter.
Lær om det spændende liv på et meget anderledes kontinent med alt fra fascinerende natur og vilde dyr til fattigdom og ebola.

Sofie fortæller levende om, hvordan det er at håndopfostre en forældreløs chimpanseunge, lære chimpanserne og deres forskellige personligheder at kende, overleve en regntid og dele køkken med kakerlakker og fugleedderkopper. Hun vil også fortælle om hendes tid i Kina, hvor hun arbejdede på en redningsstation for kravebjørne reddet fra galdefarme. Kan bjørne der har været udsat for den form for tortur virkelig få et godt liv?

Sofie Meilvang er en dansk biolog med stor interesse i dyrevelfærd og bevarelse af truede dyr. Hun har arbejdet en årrække i Afrika og Asien på redningsstationer for aber og bjørne. I dag arbejder Sofie hos Dyrenes Beskyttelse som dyreredningskoordinator.

Tak!

Gå til ZOOM - foredrag der kradser i hjernen