o

Her kan du se alle årets temadage, -uger og -weekender, hvor der er spændende og sjove oplevelser på programmet for hele familien.

EFTERÅRSFERIE - MØD EN DYREPASSER

DEN 14.-22. OKTOBER

Tag familien med i Zoo i efterårsferien - her venter masser af sjove aktiviteter og store oplevelser. Som noget helt særligt får du muligheden for at komme på besøg i rovdyrstaldene. I weekenderne kan du desuden hjælpe dyrepasserne med at gemme foder til fx løver og bjørne i deres udendørsanlæg.

SE PROGRAM

HALLOWEEN - TAG EN GÆST MED GRATIS PÅ DIT ÅRSKORT

LØRDAG DEN 28. OKTOBER KL. 10-20

Kom til en (u)hyggelig aften i Zoo, når Haven i anledningen af Halloween holder åbent helt til kl. 20. Se med når rovdyrene bliver fodret, lav din egen græskarlygte og sæt tænderne i en friturestegt græshoppe - hvis du tør!

SE PROGRAM

DYRET INDENI

WEEKENDEN DEN 11.-12. NOVEMBER

Sladrer dine tænder om, hvad du spiser? Hvordan undgår giraffen at besvime, når den løfter hovedet hurtigt? Hvorfor har en ulv flere tænder end en løve? Og hvad er en drøvtygger?

Vær med når vi sætter fokus på, hvordan dyrene er opbygget og sammenligner de forskellige dyrs anatomi. Vil du blive klogere på, hvordan hønen laver æg, og hvorfor vi mennesker er opbygget som de fleste andre dyr, så kom i Zoo og vær med, når vi dissekerer høns og andre dyr.

JUL I ZOO

DEN 1.-30. DECEMBER

Kom i julestemning i Zoo! Vær med når julemanden tænder juletræet første søndag i advent og mød rensdyrene på deres gåtur i Haven. I Zoolabs juleværksted kan du fremstille julekort af elefantlort og blive ekspert i skind og kranier fra dyr, som lever ved Nordpolen.

DAGENS PROGRAM

PLANLÆG DIN TUR HJEMMEFRA

Hver dag sker der spændende ting i Zoo. Fodringer, træninger og interessante oplæg er blot nogen af de aktiviteter man kan finde på dagens program. Her kan du se, hvad der sker i Zoo i dag.

DAGENS PROGRAM

VOKSENBILLET

Køb billetterne hjemmefra og spring køen over i indgangen.

Pris
DKK 180

BØRNEBILLET

Køb billetterne hjemmefra og spring køen over i indgangen.

Pris
DKK 100