o

5 hyggelige hot spots for to

Skal din næste date skal være lidt anderledes end en klassisk cafétur eller en fin middag? Zoo sætter rammen om en hyggelig date, hvor der er garanti for en uformel og afslappet stemning. 

Her er fem populære hot spots i Haven, der kan give inspiration til samtaleemnerne og skabe lidt romantik i luften.

1. SID TÆT OG VARMT VED TASMANIEN

Er I på vinterdate findes der opvarmede siddepladser i klippevæggen langs anlægget ved Tasmanien. En god undskyldning for at sidde lidt tæt og sammen opleve de tasmanske djævle pile rundt i anlægget, imens i snakker om hvor sjovt det er, at hundjævlene bider og river hannerne i enden når parringen er forbi.

2. ROMANTISK PICNIC VED SAVANNEN

Pak en lækker picnickurv og få ’a dinner with a view’. Langs Savannen er der græsplæne og bænke med udsigt til dyrene. Når I picnicker her, er der rig mulighed for at dele jeres beundring af afrikanske dyr som giraffer, næsehorn og zebraer - en flot location for en romantisk frokost, som man ikke får andre steder i byen.

3. EKSOTISK SPADSERETUR I TROPEZOO

Sommerfugle i håret eller små dværghjorte om benene. Gå en tur gennem Tropezoo hånd i hånd, hvor I skal have alle sanser i brug for at spotte dyrene, der går frit omkring jer. Herudover er det et godt sted at få varmen på kolde dage, da der i regnskovshallen og sommerfuglehallen er ca. 25 grader året rundt.

4. BESTIG ZOOTÅRNET SAMMEN

Besøg det over 100 år gamle Zootårn, der er blevet et ikonisk varemærke for Zoo samt Københavns skyline, og nyd en fantastisk udsigt ud over byens tårne og tage. Når I har taget turen til øverste platform, befinder I jer 70 meter over havoverfladen og kan se hele København og Amager, og på en god dag Øresundsbroen og den svenske kyst. Måske kan I udpege steder, I har besøgt, eller hvor I bor og på den måde lære lidt om hinanden.

Det koster DKK 10 at få adgang til Zootårnet.

5. SPIS OG SNAK PÅ KONNILD'S

Hvis I bliver sultne på jeres hyggelige zoo-date kan i besøge café Konnilds der ligger tæt ved hovedindgangen. Her kan I få både koldt og varmt at drikke samt lune og varme retter. Med udsigt til kamelerne skaber den afrikanske indretning en helt særlig stemning.

Se flere spisesteder i Zoo

Mere inspiration til din Zoo-date

Få flere gode ideer til din date i Zoo og se hvilke steder der er oplagte at besøge, hvis vejret ikke er så godt.

10 ting du kan lave i Zoo når det regner