o

Masser af oplevelser i Zoo

Zoo er fuld af oplevelser året rundt! Hvad end du besøger Haven i vinterkulden, på en solrig sensommeraften eller på en almindelig dansk regnvejrsdag, så er der masser af oplevelser i vente. Her på siden kan du læse mere om de mange oplevelser, som Zoo tilbyder i løbet af året. Hvad kan man fx lave i Zoo når det regner, og hvad sker der i Zoo i påsken?

Du kan trykke dig ind på dagens program og se hvilke dyr, der skal fodres i dag, eller om dyrepasserne måske skal træne søløverne. Læs om Zoo for børn og se de mange tilbud, der er særligt spændende for de små størrelser. Du kan også læse om Zoos rundvisning bag kulisserne, hvor du har mulighed for blandt andet at opleve dyrlægeklinikken og foderkøkkeenet.

DAGENS PROGRAM

I Zoologisk Have kan du fx, udover at opleve Haven på egen hånd, høre formidlerne fortælle sjove og spændende historier om de mange dyr, eller måske se hvordan dyrepasserne fodrer og træner dyrene. Du kan se programmet for de næste dage her.

Se dagens program

ZOO ÅRET RUNDT

Zoo har åbent alle dage hele året. Oplevelserne i Zoo skifter med årstiden. Havens udseende og dyrenes adfærd er anderledes, alt efter om du kommer en vinterdag i smukt snedække eller en flot sensommeraften. Du kan her læse mere om Zoos temadage i løbet af året og se hvilke spændende programmer, der gemmer sig. 

Zoos temadage

ZOO FOR BØRN

Zoo er for alle aldre, men børn har ekstra stor glæde af at kunne bolstre sig på nogle af Havens legepladser, eller få lov at røre ved gederne i Børnezoo. Du kan her læse mere om alt det, der er særligt interessant for børn i Zoologisk Have. 

Zoo for børn

KOM MED BAG KULISSERNE I ZOO

Som noget særligt har du nu muligheden for at komme med ind bag kulisserne, hvor det hele sker. Zoo har sammensat en rundvisning på en time og femten minutter, hvor en af Havens formidlere guider dig rundt til nogle af de spændende steder, der normalt er lukket for publikum. Oplev fx foderkøkkenet, hvor de mange tons mad til Havens dyr hver dag produceres. Billet til rundvisningen koster 80 kr.  

Læs mere og køb billet