Alverdens opdagelser venter i 2019

I ZOO kan du møde mere end 4.000 fantastiske dyr og krydse kontinenter i en trækvogn. Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger. Fyld hjernen med overraskende viden og maven med sunde måltider.

Alverdens opdagelser venter.

Pandaerne er landet!

Nu kan du endelig opleve de to pandaer Mao Sun og Xing er i det storstilede Pandaanlæg tegnet af BIG Architects.

ENTRÉ: Billet eller Zookort

Læs om pandaerne

Tre nye, anmelderroste restauranter i ZOO

Madkastellet er rykket ind i Zoologisk Have. Som en af de største aktører på den danske mad- og restaurantscene sørger de for, at du bliver mødt af et højt serviceniveau og madudvalg, når sulten melder sig. 

I Bistro panpan kan du bogstaveligt talt sidde til bords med en panda. panpan serverer fransk-asiatiske retter i Pandaanlægget med udsigt til hanpandaen. 

I café Botanika kan du nyde farvestrålende og funky retter med udsigt til kamelerne. 

I Restaurant FOLK er hyggen i højsædet og mad for hele familien. 

Læs mere om de nye spisesteder

Gå på opdagelse i Villaen

Gå på opdagelse i ZOOs 160 år lange historie i Villaen. Den gamle direktørvilla er blevet omdannet til et historisk opdagelseshus. Se udviklingen fra menageri til moderne zoologisk have, og opdag hvordan synet på dyr har ændret sig over 160 år.  

ENTRÉ: Billet eller Zookort

Læs om zoos historie

Oplev isbjørneungen

For første gang i 20 år har Zoologisk Have fået en isbjørneunge, som du nu kan opleve i det gamle isbjørneanlæg ved sælerne. Isbjørneungen blev født 1. december 2018 og satte for første gang poterne i anlægget 28. februar. Hver dag har ungen mulighed for at bevæge sig ud i anlægget - hvis du ikke lige kan spotte den i anlægget, kan du altid følge den live fra stalden via linket nedenfor.        

ENTRÉ: Billet eller Zookort 

Se isbjørneungen live

Tag en gæst med gratis som Zookortholder

Har du et Zookort kan du på udvalgte Zookort-dage i løbet af året invitere én gæst gratis med i Zoologisk Have. 

HVORNÅR: Lørdag 16. marts, lørdag 21. september og lørdag 16. november kl. 9-20

ENTRÉ: Zookort

Har du endnu ikke erhvervet dig et Zookort? 

LÆS MERE OM ZOOKORTFORDELE OG KØB HER

Køb zookort

ZOO fylder 160 år!

Zoologisk Have fylder 160 år den 20. september, og det fejres hele året! Allerede fra starten af marts kan du gå på opdagelse i både ZOOs historie og verdensomspændende projekter, når den gamle direktørvilla bliver omdannet til et historisk opdagelseshus. Følg udviklingen fra menageri til moderne zoologisk have, og opdag hvordan synet på dyr har ændret sig over 160 år. 

HVORNÅR: Program følger

ENTRÉ: Billet eller Zookort

Læs om Zoos historie

Zoocamp - opdagelser ud over det sædvanlige

I hele 2019 kan børn i alderen 6-15 år prøve kræfter med udelivet og møde nye venner gennem ZOOs Zoocamp eller endagscamp. Børnene kommer tæt på dyrene og skal prøve kræfter med dyrepassernes arbejde, hvor de blandt andet skal muge ud, fodre, berige og aktivere ZOOs mange dyr. Gennem praktisk arbejde og tæt på dyrene-oplevelser lærer børnene om ZOO, natur, livet i det fri samt sundhed og trivsel for både dyr og mennesker.  

HVORNÅR: Udvalgte datoer 

læs mere

Jul i ZOO 2019

Opdag ZOO i et enestående julelys og fyld maven med julegodter fra Zoomarkedet. 

HVORNÅR: 15. november - 31. december

ENTRÉ: Billet eller Zookort