o

Alverdens opdagelser venter i 2019

I ZOO kan du møde mere end 4.000 fantastiske dyr og krydse kontinenter i en trækvogn. Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger. Fyld hjernen med overraskende viden og maven med sunde måltider.

Alverdens opdagelser venter.

TROPISK VARME I ZOO

Drømmer du om varme og eksotiske dyr i den kolde og mørke tid? Så besøg ZOO i januar måned, hvor der vil være masser af aktiviteter i de varme huse og stalde. Hver weekend kan du møde en slange helt tæt på mens en formidler fortæller om dette og - for nogen - skræmmende dyr. Om eftermiddagen fodres chimpanser, silkeaber, flodheste og giraffer indenfor. 

Se hele programmet under dagens program.

HVORNÅR: Lørdage og søndage i januar + 2.-3. februar

ENTRÉ: Billet eller Zookort

VINTER I ZOO

Vinteren står i Nordens tegn, så kom og gå på opdagelse i Sameteltet på Zooarenaen! Her kan du få lov til at opleve livet nord for polarcirklen på egen krop, når der tændes op i bålet. Trænger sulten sig på, kan du finde noget godt til ganen på det omkringliggende Zoomarked. 

HVORNÅR: 9.-17. februar 2019 

ENTRÉ: Billet eller Zookort

ZOOCAMP - OPDAGELSER UD OVER DET SÆDVANLIGE

I hele 2019 kan børn i alderen 6-15 år prøve kræfter med udelivet og møde nye venner gennem ZOOs Zoocamp eller endagscamp. Børnene kommer tæt på dyrene og skal prøve kræfter med dyrepassernes arbejde, hvor de blandt andet skal muge ud, fodre, berige og aktivere ZOOs mange dyr. Gennem praktisk arbejde og tæt på dyrene-oplevelser lærer børnene om ZOO, natur, livet i det fri samt sundhed og trivsel for både dyr og mennesker.  

HVORNÅR: Udvalgte datoer 

læs mere

TAG EN GÆST MED GRATIS SOM ZOOKORTHOLDER

Har du et Zookort kan du på udvalgte Zookort-dage i løbet af året invitere én gæst gratis med i Zoologisk Have. 

HVORNÅR: Lørdag 16. marts, lørdag 21. september og lørdag 16. november kl. 9-20

ENTRÉ: Zookort

Har du endnu ikke erhvervet dig et Zookort? 

LÆS MERE OM ZOOKORTFORDELE OG KØB HER

Køb zookort

KOM TÆT PÅ DE STORE PANDAER

Fra midten af april 2019 kan du komme helt tæt på de ikoniske pandaer, når to store pandaer flytter ind i et storslået anlæg tegnet af BIG Architects. 

HVORNÅR: Program følger

ENTRÉ: Billet eller Zookort

ZOO FYLDER 160 ÅR!

Zoologisk Have fylder 160 år den 20. september, og det fejres hele året! Allerede fra starten af marts kan du gå på opdagelse i både ZOOs historie og verdensomspændende projekter, når den gamle direktørvilla bliver omdannet til et historisk opdagelseshus. Følg udviklingen fra menageri til moderne zoologisk have, og opdag hvordan synet på dyr har ændret sig over 160 år. 

HVORNÅR: Program følger

ENTRÉ: Billet eller Zookort

Læs om Zoos historie

JUL I ZOO

Opdag ZOO i et enestående julelys og fyld maven med julegodter fra Zoomarkedet. 

HVORNÅR: 15. november - 31. december

ENTRÉ: Billet eller Zookort

GÅ PÅ OPDAGELSE I ZOOS HISTORIE

Kom med på opdagelse i både ZOOs historie og verdensomspændende projekter, når den gamle direktørvilla bliver omdannet til et historisk opdagelseshus. Følg udviklingen fra menageri til moderne zoologisk have, og opdag hvordan synet på dyr har ændret sig over 160 år.

HVORNÅR: Program følger

ENTRÉ: Billet eller Zookort

Læs om zoos historie