o

Alverdens opdagelser - året rundt!

VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF OPDAGELSER

I ZOO kan du møde mere end 4.000 fantastiske dyr og krydse kontinenter i en trækvogn. 

Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger og se verden fra oven som en giraf. Prøv dine dyrekræfter på Zoofari-legepladsen og fyld hjernen med overraskende viden og maven med sunde måltider.

Alverdens opdagelser venter. 

Nedenfor får du et overblik over de oplevelser, som ZOO byder på i 2018.

(U)HYGGELIG HALLOWEEN I ZOO

Halloween står i opdagelsernes tegn i ZOO den 27. og 28. oktober! Vi sætter fokus på uhyggelige dyr, som i virkeligheden slet ikke er så uhyggelige. Opdag, om slanger er slimede, om alle flagermus spiser blod og om ulve og bjørne er farlige for mennesker. 

Vær med på første parket, når flagermusene i Natzoo fodres og mød slanger i Tropezoo. Kig forbi ulvene, når der fortælles positive historier om et dyr med et ellers uhyggeligt ry. 

HVORNÅR: 27. og 28. oktober

ENTRÉ: Billet eller årskort

SE PROGRAM HER

MØD JULEMANDEN OG HANS RENSDYR 9. NOVEMBER

Zoologisk Have slår for første gang nogensinde dørene op til en magisk jul! Du inviteres til at være med til den store juleåbning den 9. november, når julemanden tænder de 200.000 enestående julelys. Læs om jul i ZOO og se hele programmet via linket nedenfor. 

HVORNÅR: 9. november  

ENTRÉ: Alm. billet eller årskort 

Se juleprogram her

OPDAG JULEN I ZOO

Kom i julestemning i Zoologisk Have blandt alverdens dyr! Der vil være hyggelige arrangementer, enestående julebelysning, boder med julegodter, julehygge med juleklip og selvfølgelig et gensyn med julemanden og hans rensdyr. 

HVORNÅR: 9. november - 31. december

ENTRÉ: Billet eller årskort 

Læs mere her

GÅ IKKE GLIP AF NYHEDER I ZOO!

Der er masser af oplevelser på programmet i ZOO!

Gå på opdagelse i ZOOs nyhedsbrev og få nyheder om dyrene, spændende arrangementer og medlemsfordele. Hold dig opdateret på det kommende pandaanlæg, nye spisesteder og meget mere.  

tilmeld nyhedsbrev