o

ZOOS ÅBNINGSTIDER 2018

Zoo holder åbent hver dag hele året.

Billet- og årskortsalget lukker en halv time før Zoo. I sommerferien, hvor Zoo har åbent til kl. 20.00, lukker salget en time før.
 
ÅRSKORTDAGE 2018:
  • Datoer for 2018 er 14. april, 9. juni og 22. september.
  • Alle tre årskortdage holder Zoo åben til kl. 20
  • På årskortdage kan årskortholdere tage en gæst gratis med i Zoo. 

HVERDAGE WEEKEND/HELLIGDAGE
JANUAR / FEBRUAR 10-16 10-16
MARTS 10-16 10-17
PÅSKE 24. MARTS - 2. APRIL 9-18 9-18
APRIL / MAJ* 9-17 9-18 *11. MAJ 9-18
JUNI 9-18 9-18
SOMMERFERIE 30. JUNI - 12. AUGUST 9-20 9-20
13.-31. AUGUST 9-18 9-18
SEPTEMBER 9-17 9-18
1.-21. OKTOBER 9-17 9-17
22.-31. OKTOBER 10-17 10-17
NOVEMBER / DECEMBER* 10-16 10-16 *24. + 31. DEC 10-14

VIDSTE DU, AT DU KAN UNDGÅ KØEN VED INDGANGEN?

Husk du kan altid købe din indgangsbillet, inden du kommer i Zoo. Du kan enten medbringe billetten på din telefon eller blot printe billetten hjemmefra og medbringe den.

I begge tilfælde skal du blot scanne billetten ved indgangen. Så undgår du at stå i kø ved billetlugen. Er du allerede på vej i Zoo, så køb din billet på telefonen og scan den direkte derfra.

BØRNEBILLET

Pris
DKK 100

VOKSENBILLET

Pris
DKK 195

PLANLÆG DIT BESØG

Inden du kommer i Zoo, kan du med fordel tjekke programmet og få et overblik over, hvornår dit yndlingsdyr får foder, bliver trænet eller på anden måde vises frem.

I bliver sikkert også selv sultne og kaffetørstige i løbet af en dag i Zoo. Medbring en picnickurv eller find et bord på en af vores restauranter eller ved grillen.

HVORNÅR BLIVER DYRENE FODRET?

Dagens program

KAN MAN SPISE I ZOO?

MAD, DRIKKE OG PICNIC I ZOO

DATING OG REGNVEJR I ZOO

I Zoo byder vi mange kærestepar velkommen; særligt på de lange sommeraftener. Men hvordan har man en rigtig god date i Zoo?

Og hvad nu hvis det regner? Skal man så være udenfor? Nej selvfølgelig ikke - der er er masser af tørskoet underholdning.

KAN MAN DATE I ZOO?

5 HYGGELIGE HOT SPOTS FOR 2

UDEN FOR ÅBNINGSTIDEN

Zoo giver masser af muligheder for at komme i Zoologisk Have - også uden for den normale åbningstid.
På Zoos webshop, kan du læse nærmere om de mange forskellige arrangementer, der tilbydes, i eller med Zoo. Der er mulighed for at komme tæt på dyrene. Fx ved at booke en elefanttræning. Eller hvad med at prøve en rundvisning om aftenen. Der er nok at vælge i mellem; det er bare at få købt en billet til et af de mange arrangementer.

Ind i mellem tager Zoo også gæster med på tur rundt i Danmark eller uden for landets grænser. Hold øje med hjemmesiden eller webshoppen, hvis du vil se, hvornår Zoos dygtige guider og formidlere næste gang tager ud og ser på Traner eller besøger andre zoologiske haver. 
Og ender du alligevel med at blive hjemme, kan du nu stadig komme i Zoo fra din computer eller tablet. Zoo-tv sender nemlig live fra det nye elefanthus hele døgnet.

I ZOO UDENFOR ÅBNINGSTID?

TJEK ALLE VORES ARRANGEMENTER

FIK DU DET HELE MED?

Opdag ZOOs oplevelser

KØB ÅRSKORT OG FÅ MODREGNET DIN ENTRÉBILLET

Køber du et årskort efter dit besøg i Zoo, modregner vi prisen for din billet. Denne modregning gælder i 5 dage fra og med dagen for dit besøg. Husk at gemme billetten, så du kan indtaste det 8-cifrede stregkodenummer, før du betaler i webshoppen. Du kan også møde personligt op i Zoos årskortsalg med din billet. Vi modregner én billet per årskort.

Bemærk venligst, at prisen for en almindelig voksenbillet kun modregnes, hvis du køber et voksenårskort eller et pensionistårskort. En almindelig børnebillet modregnes ved køb af et børneårskort. En voksenbillet kan således ikke modregnes ved køb af et børneårskort. Billetter købt med rabat fratrækkes ikke ved køb af et årskort.

Spar op til 195 kr. på dit årskort