o

Sort sol og vadehavet med Zoo

Antal ledige billetter eller ledige tider på dagen: 20

Dato: lørdag 14-10-2017

Tidspunkt: 08:00 - 23:30

Antal billetter

Normal pris

Medlemsnummer

Tak for din indtastning! Du kan nu købe denne vare til medlemspris.

Der er ikke nok billetter tilbage til den forespørgsel du laverCa. 1 million stære samles om efteråret i marsken langs Vadehavet hvilket giver os en chance for at opleve det fascinerende naturfænomen sort sol.

Store flokke på op til 400.000 flyvende stære danner fantastiske formationer i luften, inden de ved solnedgang går til ro i marskens rørskove. Hvis der er rovfugle på jagt, bliver stærenes flyvning endnu flottere at se på, da flokkene så tvinges rundt i luften i, hvad der nærmest ligner en dans på aftenhimlen.

Tag med, når Zoologisk Haves naturvejleder fylder bussen og drager afsted mod Nationalpark Vadehavet hvor han sammen med kollegerne fra Vadehavscentret giver dig mulighed for at opleve dette fantastiske naturfænomen. Centrets naturvejledere har dagene op til turen fulgt stærene, så de ved, hvor i marsken sandsynligheden for at se dem er størst.

Først tager vi traktorbussen ud til den lille Vadehavsø Mandø. Vi kører ad ebbevejen ud gennem Nationalpark Vadehavet og ser her de mange trækfugle på nærmeste hold. Ude på øen er der mulighed for at købe sig til et måltid mad på Mandø Kro, hvor man også kan nyde sin egen medbragte mad. Når vi har spist, tager vi en tur rundt på øen med en guide, der er opvokset på stedet.

Tilbage på fastlandet kører bussen os ind til Ribe, hvor vi mødes med en lokal naturvejleder, som nu tager os med ud til stærene.

Se mere på www.mandoebussen.dk

Se mere på http://www.mandoekro.dk/mandoe-kro/

Bemærk!

Deltagere skal være i stand til at kunne gå ca. 2 km.

Busturen fra Zoo til Vadehavet tager ca. 4 timer. Vi holder en kort pause undervejs.
I bussen er der gratis kaffe og the, på hjemturen en lækker sandwich og drikkevarer.

Husk at medbringe egen mad til udturen samt mad hvis du ikke ønsker at købe mad på Mandø Kro.
Husk varm påklædning og godt fodtøj, da dette er vigtigt i det vejret kan være ret omskifteligt.

Stærenes dans og antal bestemmes af mængden af rovfugle og vejret. Medbring eventuelt et tæppe og noget varmt at drikke.

Tak!

Gå til Arrangementer