o

Rundvisning bag kulisserne

Pris: DKK 80

Antal billetter


Vælg tidspunkt:


Normal pris

Medlemsnummer

Tak for din indtastning! Du kan nu købe denne vare til medlemspris.

Der er ikke nok billetter tilbage til den forespørgsel du laverRUNDVISNING BAG KULISSERNE

Vil du med helt ind i hjertet af Zoo, hvor foderet bliver tilberedt, og de store mængder kød og grøntsager bliver opbevaret? Vil du se den veludstyrede klinik, hvor dyrlægerne opererer slangens briller eller scanner en drægtig dødningehovedabe? Vil du se, hvordan planterne i Tropezoo bliver plejet, når der er blevet nippet lidt for meget af topskuddene? Og vil du se dyrenes transportkasser og høre, hvordan dyrene trænes til at gå i kasserne selv? Så kom med på en rundvisning i åbningstiden, hvor det ikke handler så meget om dyr, men om Zoos hjerte og maskinrum og de mennesker, der hver dag får hjulene til at dreje rundt.

Turen går blandt andet forbi dyrelægeklinikken, hvor vi kigger ind og ser instrumenter i særklasse. Foderkøkkenet er altid et besøg værd; her får vi lov til at gå på opdagelse i køle- og fryserum. Tropezoo åbner dørene bag kulisserne, hvor avl af foderdyr og truede arter fylder gangene.

Oplev en af Zoo ældste funktionelle stalde fra 1935 som i dag huser sydamerikanske dyr.

I kommer ikke til at se mange dyr den time, rundvisningen varer, men I kommer med bag kulissen og oplever en del af de steder, der normalt er lukkede for publikum. Kort sagt: kom med og få et indblik i hverdagen som ansat i en dynamisk og moderne Zoologisk Have.

BEMÆRK: Entré til Zoo er IKKE inkluderet i prisen. Der skal derfor benyttes gyldigt årskort eller købes indgangsbillet.

Minimumsalder er 8 år. 

Mødested: Under Zoo-tårnet

(Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i programmet)

Tak!

Gå til Arrangementer