Dyrepasser for en dag

Denne vare kan betales med Go Dream gavekort.

Pris: DKK 3.000,-

Antal billetter


Vælg tidspunkt:


Normal pris

Medlemsnummer

Tak for din indtastning! Du kan nu købe denne vare til medlemspris.

Der er ikke nok billetter tilbage til den forespørgsel du laverDRØMMER DU OM AT VÆRE DYREPASSER FOR EN DAG? 

Drømmer du om at blive dyrepasser i Zoologisk Have og komme helt tæt på elefanter, søløver, myreslugere og mange andre dyr? Så har du nu chancen for at prøve drømmen af. 

DYREPASSER FOR EN DAG - FOR ÉN PERSON

Som dyrepasser for en dag, skal du hjælpe ZOOs dyrepassere med at fodre og træne dyrene samt muge ud i stalde og anlæg. Du kommer med bag kulissen og helt tæt på dyrene. 

PROGRAM

Kl. 7.45: Du møder ved Port 3 (Roskildevej 38, 2000 Frederiksberg). Her vil en dyrepasser tage imod dig og udlevere en jakke til dig.

Kl. 8.00-9.00: Du skal med Foderkøkkenet rundt i hele Haven og levere foder til de forskellige afdelinger. Efterfølgende skal du pakke vogn til næste dags foderlevering.

Kl. 9.00-10.30: Du vil opleve og deltage i det daglige arbejde med Havens tasmanske pungdjævle, vombatter, røde pandaer og asiatiske dværgoddere.

Kl. 10.30-12.00: Sidste del af programmet sluttes af med, at du skal være med til at fodre og gøre rent hos dyrene i Tapir-afdelingen, som bl.a. består af afrikanske voliere, sæler, søløver, pingviner og tapirer.

Når træningen og morgenens program er forbi, er du velkommen til at blive i ZOO resten af dagen. 

 

OBS

Det er en lang dag med megen fysisk aktivitet. Det er derfor et krav, at du ikke er dårligt gående. Dyrepassernes opgaver varierer fra dag til dag, og du kan derfor ikke på forhånd vide præcist, hvad du kommer til at opleve den dag, du er her. Vi forbeholder os tillige retten til at rette i programmet på selve dagen.

Tak!

Gå til Arrangementer