o

Dyrepasser for en dag

Pris: DKK 4.500

Antal billetter


Vælg tidspunkt:


Normal pris

Medlemsnummer

Tak for din indtastning! Du kan nu købe denne vare til medlemspris.

Der er ikke nok billetter tilbage til den forespørgsel du laverDrømmer du om at blive dyrepasser i Zoo? Nu har du chancen for at prøve drømmen af!

Hjælp Zoos dyrepassere med at fodre og træne dyrene samt muge ud i stalde og anlæg. Du kommer med bag kulissen og helt tæt på dyr som tapir, elefant, søløve, myresluger og moskusokser.

VIGTIGT: Husk vandtætte støvler og praktisk påklædning der tåler at blive snavset. Du får udleveret en jakke ved ankomsten.

 

Program

·         Du møder kl. 7.45 ved Port 3 (Roskildevej 38, 2000 Frederiksberg). En dyrepasser tager imod dig, og du får udleveret en jakke.

·         Om formiddagen kommer du rundt til bl.a. sæl, søløve og pingvin. Her vil du bl.a. være med til foderforberedelse af fisk i foderkøkkenet.

·         Herefter mødes du med elefantdyrepasserne, hvor du får mulighed for at overvære en elefanttræning, lære mere om elefantanlægget, dyrenes foder, træning og meget mere. Inden frokost skal du hjælpe til på Pampasområdet med nandu, flodsvin, mara, myresluger og guanaco.

·         Frokost spiser du i kantinen sammen med dyrepasserne – maden er inkl. i prisen.

·         Efter frokost hjælper du med fodring og rengøring i tapirstaldene. Senere vil du overvære en søløvetræning – helt tæt på!

·         Dagens sidste aktivitet foregår i Norden hos rensdyr og moskusokser, hvor du er med til at fodre og gøre rent i udeanlægget.

·         Kl. 15.45 bliver du fulgt til Port 3, hvor du afleverer din jakke og siger farvel til dyrepasserne.

 

OBS

Aldersgrænsen skal overholdes. Det er en lang dag med megen fysisk aktivitet. Det er derfor et krav, at du ikke er dårligt gående. Det er også vigtigt, at du er i nogenlunde god fysisk form. Dyrepassernes opgaver varierer fra dag til dag, og du kan derfor ikke på forhånd vide præcist, hvad du kommer til at opleve den dag, du er her. Vi forbeholder os tillige retten til at rette i programmet på selve dagen.
Det er ikke muligt at få rykket dato for arrangementet.

Tak!

Gå til Arrangementer