o

Hvad kan du få ud af Zoo?

Som sponsor i Zoo er der masser af muligheder for at aktivere dit sponsorat. Hvad end I ønsker at give lidt ekstra tilbage til medarbejderne og deres familier med en helt særlig aften i Zoo kun for jer, eller lade afdelingen prøve grænser af med en teambuilding, så er der mange muligheder i Zoo. 

Som virksomhed har I også mulighed for at trække på Zoos stærke og troværdige brand med samarbejder, der tilgodeser begge parter. Nedenfor kan du se eksempler på hvordan tidligere og nuværende sponsorer, på forskellig vis, har aktiveret deres sponsorat i Zoo og skabt samarbejder på tværs til glæde for Zoos gæster og virksomheden selv. 

Albatros Travel

ALBATROS SOM SØLVSPONSOR I ZOO

"Albatros' slogan er "Rejs med hjerte, hjerne og holdning". I det ligger bl.a., at vi arbejder med ansvarlighed, også kaldet CSR. Da naturbevarelse og dyrevelfærd er nogle af vores fokusområder, er det relevant at samarbejde med Zoologisk Have, der har mange bevarelsesprojekter verden over. Desuden er vi glade for at kunne benytte Zoologisk Haves auditorium, når vi fortæller kunder om særlige naturrejser, vi laver i samarbejde med Zoo. Disse naturrejser bliver bliver ofte omtalt i Zoonyt, hvor vi håber at nå nye målgrupper. Vi modtager en del Zoobilletter i samarbejdet til glæde for vores medarbejdere med børn. Mange tager også deres familier med til den årlige sponsoraften i Haven. Vi ser derfor frem til at fortsætte det gode samarbejde mange år endnu."

Cæcilie Willumsgaard, CSR Manager hos Albatros

Løve Zoo København

Frederiksberg Forsyning

 

Giraf Zoo København

MILJØVENLIG FJERNVARME TIL KULDSKÆRE DYR - OG KLIMASIKRING AF HAVEN

"Frederiksberg Forsyning sponsorerer netgirafferne som symbol på vores forsyningsnet under byen. Både vi og Zoo har miljømæssige og økonomiske interesser i at drive Haven med optimale løsninger for både dyr, mennesker og miljø, og vi er derfor den naturlige samarbejdspartner. Vi har siden 2011 stået for serviceeftersyn på Havens 17 varmecentralerog har i årenes løb installeret fjernvarme hos bl.a. giraffer og myreslugere.
Som det nyeste har vi installeret "varme i gulvet" i Tasmanien, nemlig otte sten, som bliver opvarmet af Havens centralvarmeanlæg, så vombatterne og de tasmanske djævle har et sted af lune sig udendørs. Vi er også med, når det gælder klimatilpasningsløsninger som f.eks. 650 faskiner under Tasmanien og den nyanlagte sø ved Porten til Savannen. Søen fungerer som et anlæg, der opsamler og tilbageholder vand fra girafhusets tag - for jo mere vand, Zoo holder tilbage, desto mindre belastes byens kloaksystem."

Henrik Bay, chef for planafdelingen i Frederiksberg Forsyning

Nets Danmark A/S

STØTTE TIL OKAPI

"Tid er noget, de fleste af os føler, vi aldrig får nok af. Hos Nets arbejder vi for at gøre livet lettere for forbrugere og forretninger, og der er noget, man i hvert fald ikke ønsker at bruge - eller snarere spilde - sin tid på, så er det kø og langsommelige betalingssituationer. Køb skal være nemme og hurtige at foretage. Derfor har vi udviklet det kontaktløse Dankort, som man selvfølgelig også kan betale med i Zoo - du holder blot dit kort henover terminalen, og så der er betalt. Nemt og bekvemt. Og så er der mere tid til de særlige oplevelser som fx fødslen af en lille ny okapi i Zoo. For første gang i 50 år er det lykkedes at få et okapipar til at yngle i Zoologisk Have. Okapien er med dit særegne udseende, temperament og sin fighterånd et enestående dyr, som vi naturligvis meget gerne vil støtte."

Jeppe Juul-Andersen, Senior vice president og ansvarlig for Dankort hos Nets

Okapi Zoo København

SPONSORAFTEN I ZOO

Hver år i maj byder Zoo, med stor succes, indenfor til den årlige eksklusive sponsoraften for alle Zoos sponsorer. Når Haven er lukket for det øvrige publikum, åbner dørene til en aften med masser af speaks og spændende oplevelser.