Zoo ønsker alle et godt nytår!

Zoo ønsker alle et rigtig godt nytår, og siger tak for året, der er gået! 2016 har været et år med masser af højdepunkter. Særligt i efteråret oplevede Zoo et regulært boom i fødslerne hos flere markante arter, og det er selvfølgelig noget, der glæder administrerende direktør Steffen Stræde:

”Det er som om foråret er kommet ekstra tidligt forbi os og med fødsler hos girafferne, zebraerne, chimpanserne, den sjældne fødsel okapierne og nu hos flodhestene kan man roligt sige, at det pibler af liv i en tid, man ellers forbinder med vinterhi og dvale.”

2016 var også året, hvor Savannen fik nyt liv. Området mellem næsehorns- og girafstalden blev ombygget til et flot nyt formidlingsområde, som giver gæsterne mulighed for at gå op på en bro i girafhøjde over savannens dyr. Samtidigt flyttede to nye dyrearter ind: Surikater og hulepindsvin.

Flere nye dyrearter kom til i årets løb. Tre polarræve-brødre flyttede ind i anlægget hos sneuglerne, og et nyt sakipar flyttede ind i Primathuset.

Nedenfor kan du se eller gense de mest populære videoer og billeder fra året der er gået.

2017 forventes også at blive et spændende år med masser af dyreunger, spændende naturbevarende arbejde og vilde aktiviteter i Zoo.

Læs mere nedenfor og følg med på Zoos Facebookside samt Youtube-kanal, og tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden her – så er du først til at se video og billeder af dyrene og få de seneste opdateringer fra Zoo i det nye år.

DE MEST POPULÆRE VIDEOER I 2016

Her kan du se eller gense de mest populære videoer af dyrene fra året der er gået.

Følg Zoo på Youtube og vær først til at se videoer med dyrene i det nye år.

DE BEDSTE BILLEDER FRA 2016

Her kan du se nogle af de bedste øjeblikke fanget med kamera i 2016. Zoos dygtige fotograf Frank Rønsholt står bag billederne og

han er altid på på pletten med sin skarpe linse, når vilde og spændende hændelser finder sted.

KOM TÆT PÅ DYRENE I 2017

Har du nogensinde prøvet at fodre en pingvin eller en giraf? Har du overværet en elefanttræning eller har du kigget en tasmansk djævel i øjnene? I 2017 har du chancen for at få spændende oplevelser helt tæt på dyrene. Se hvilke og book allerede nu her.

SE ARRANGEMENTER

KØB BILLET

Køb billet hjemmefra og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 195,-

KØB ÅRSKORT

Køb årskort og få et år med vilde oplevelser, rabatter og fordele.

Pris
DKK 475,-