o

Løb for elefanterne

Zoo byder velkommen til årets vildeste løb for børn! Ikke nok med, at du får muligheden for at løbe blandt alle de nysgerrige og morgenfriske dyr i Zoo - du hjælper med din deltagelse også Zoo med at bevare elefanterne i naturen. Tilmelder du dig Zoos Børneløb støtter du nemlig Zoos arbejde i Pilanesberg. Ud over en frisk omgang motion får du også en dag i Zoologisk Have, hvor du kan lære meget mere om elefanterne. Og er vi heldige, er der også kommet en lille elefantunge. Så lok dine forældre, søskende og venner med i Zoo og løb for de vilde elefanter!

Løbet finder sted lørdag den 20. maj, hvor Zoo åbner porten for deltagerne kl. 8.00. Her kan trætte forældre købe sig en kop kaffe, mens deres morgenfriske børn varmer op til løbet og finder den rigtige startgruppe. Kl. 9 går starten til ruten rundt i Zoo. Vi løber selvfølgelig ned til elefanterne og måske igennem hunnernes udeanlæg. På den ca. to km lange rute kan man se dyrene vågne og undre sig over alle de morgenfriske børn og voksne, der kommer forbi.

Når dagens løbetur er overstået, er der til alle tilmeldte børn en flaske vand og et stykke frugt fra Greens engros, der til dagligt leverer frugt og grønt til Havens mange dyr og gæster. Det eneste du skal gøre er at vise dit løbsnummer i Provianten efter løbet, så får du udleveret dit gratis stykke frugt. På løbsdagen kan du ombytte din udleverede vandflaske til en flødebolle på din is hos Hansens Is i Børnezoo.
Som tak for deltagelse og støtte til de vilde elefanter vil der være en medalje til alle tilmeldte børn.

Praktisk info:

  • Prisen for et barn og en voksen er kr. 250, to børn og en voksen kr. 380 samt tre børn og en voksen kr. 510 + gebyrer
  • Det er kun tilmeldte børn og ikke voksne, der får chip og startnummer
  • I har mulighed for at blive i Haven resten af dagen og opleve mange af de andre spændende ting Zoo har at byde på
  • Vil du vide mere - se længere nede på siden for svar på ofte stillede spørgsmål

 

I Provianten er der denne dag sammensat tre morgenmenuer til at starte dagen med.

Du kan vælge mellem følgende tre menuer:

  • En croissant samt valgfri varm drik kr. 40
  • En skive hjemmebagt brød med smør, ost og hjemmelavet marmelade samt varm drik kr. 40
  • En skive hjemmebagt brød med smør, ost og hjemmelavet marmelade, økologiske snackrosiner samt et stk. valgfri Innocent børnesmoothie kr. 30

Køb billet til Zoo Børneløb

HVORFOR LØBE FOR ELEFANTERNE?

De vilde elefanter er, blandt andet på grund af krybskytteri, truet og derfor sætter Zoo fokus på elefanterne i 2017. Nedenfor kan du læse meget mere om det arbejde, der bliver gjort for at sikre de vilde elefanters fremtid, som du støtter når du tilmelder dig Zoo Børneløbet. 

Læs mere

FAQ Zoo Børneløb

Hvor kan jeg købe billet til Zoos Børneløb?
Du kan købe billet til Zoos børneløb her. Når du køber billet til Zoos Børneløb, støtter du samtidig Zoos arbejde med at bevare elefanterne i naturen. Til alle tilmeldte børn inkluderer billetten desuden en flaske vand, et stykke frugt og en medalje.

 

Kan jeg bruge mit årskort til at komme med til Zoos Børneløb?
Børn der vil deltage i Zoos Børneløb, skal tilmeldes sammen med mindst én voksen via linket nedenfor, men forældre, søskende eller andre der ikke skal løbe med, men gerne vil med som tilskuere og heppe på de seje børn, kan anvende deres årskort på dagen til at komme ind i Zoo.

 

Hvornår kan vi komme ind i Zoo?
Vi åbner porten til Zoo for alle, der er tilmeldt Zoos Børneløb eller skal være med som tilskuer kl 8. Husk, at man som tilskuer enten skal bruge sit årskort eller løse billet i Zoos webshop eller i billetautomaten ved indgangen til Zoo. Klokken 10 åbner Haven på normal vis for øvrige gæster.

 

Hvordan får jeg udleveret mit startnummer?
Når du har tilmeldt dig Zoos børneløb, får du tilsendt startnummer og chip til tidtagning senest den 18. maj. Det skal du huske at medbringe på dagen. Har du tilmeldt dig senere end den 8. maj, får du udleveret startnummer mv. på selve løbsdagen. Bemærk dog at det kun er de tilmeldte børn og ikke voksne, der får tilsendt chip og startnummer.

 

Hvad hvis jeg har mistet mit startnummer?
Hvis du har mistet dit startnummer, kan du kontakte Sportstiming på info@sportstiming.dk eller løbsinformationen på dagen.

Er der præmier for at være med?

Alle børn der er tilmeldt og deltager i løbet, får en medalje og en flaske vand samt et stykke frugt på løbsdagen. Du får udleveret dit stykke frugt ved at vise dit løbsnummer i Provianten efter løbet, og du kan desuden samme dag aflevere din udleverede vandflaske hos Hansens Is i Børnezoo og få en gratis flødebolle.

 

Må vi tage på tur rundt i Haven efter Børneløbet?
Ja da! Når I er færdige med dagens motion, er I mere end velkomne til at tilbringe resten af dagen i Zoo og udforske Haven samt opleve de mange forskellige dyr, der findes i Zoologisk Have.

 

Kan vi købe mad og drikke?
Provianten åbner kl. 8 og har i dagens anledning sammensat tre forskellige morgenmenuer, som I kan læse mere om øverst på siden her, ligesom der vil være mulighed for at købe kaffe. Havens øvrige kiosker og spisesteder åbner på normal vis, når Zoo åbner kl. 10 for alle øvrige gæster.

 

Kan forældre, bedsteforældre, venner og familie komme med og heppe?
Det lyder da fantastisk med en masse opbakning. Alle børn, der gerne vil løbe med i Zoos Børneløb, skal tilmelde sig – køb billet her. Familie eller andre, der gerne vil med som tilskuere, kan enten bruge deres årskort eller købe billet i Zoos webshop eller i billetautomaten ved indgangen til Zoo.