o

Oplevelser for hele familien

I sommerperioden er der ekstra mange oplevelser i Zoo. Vær med til at gemme foder til elefanterne, oplev isbjørnenes kølende dyk i ishavet og mærk sommerstemningen på Savannen. 

I Zoolab kan børn i alle aldre lære mere om dyr og få lov at bruge pilfingrene. Gå selv på opdagelse, mød insekter og besøg vores værkstedshjørner, hvor du kan klippe, tegne, støbe gips og meget mere. 

DYST MED DYRENE OG VIND ÅRSKORT

Lørdag den 3. juni - søndag den 13. august

Kan du holde vejret længere end en sæl, gabe højere end en anakonda eller synge som en gibbonabe? Hvis du er lidt af et konkurrencemenneske og nysgerrig på, om du kan slå alverdens dyr i forskellige discipliner, så kom i Zoo og dyst med dyrene!

Undervejs kan du også høre om rekordindehaverne indenfor dyreverdenen og så får du oven i købet chancen for at vinde et årskort!

KRYB OG SOMMERFUGLE I ZOOLAB

Weekenden den 24.-25. juni

Bliv klog på sommerfugle, æg, larver og pupper, og skab din egen smukke blafrende papirsommerfugl. Kom helt tæt på de de store hvæsende kakerlakker, myldrende mellarver og andre insekter.

RUNDVISNING BAG KULISSERNE

Alle weekender i juni

Oplev Zoo fra en ny vinkel! Men en rundvisning bag kulisserne får du mulighed for at besøge nogle af de steder, der normalt er lukket for publikum.

Turen går bl.a. forbi dyrlægeklinikken og foderkøkkenets usædvanlige køle- og fryserum. Entré til Zoo er ikke inkluderet.

Køb billet

Spis mad fra sommergrillen

Hver weekend fra den 3.-25. juni

Nyd en lækker omgang sommermad fra grillen på terrassen ved Caféen med udsigt til løver og kameler.

Zoo byder på skandinavisk inspireret grilltallerken i weekender i hele juni måned fra kl. 12-17.30. 

 

Zoo griller med ramsløg og du kan blandt andet smage på kalkun, benskinke og en lækker grøn salat med kerner og havtorn.

Prisen per tallerken er DKK 139 for voksne og DKK 79 for børn (børn under 12 år)


SE ALLE SPISESTEDER

INTERNATIONAL GIRAFDAG

Onsdag den 21. juni

På årets længste dag er det International Girafdag, og derfor sætter Zoo fokus på Havens længste dyr. Hør om giraffen og dens specielle lange hals og kig ind i stalden for at se girafferne blive fodret i næsten 6 meters højde.

Lyt også med når zoologen fortæller om girafflokken og Zoos naturbevarende arbejde med de vilde giraffer i Sydafrika.

TAG EN GÆST MED GRATIS PÅ DIT ÅRSKORT

Lørdag den 8. juli kl. 10-20

Nyd sommeren og Zoos lange åbningstid til årskortdag lørdag den 8. juli, hvor du kan tage en gæst med gratis, hvis du har årskort. Temaet står i den store pandas tegn, så du kan godt glæde dig til at få en masse viden om det sort/hvide dyr, der flytter til Zoo fra Kina næste år.

KØB ÅRSKORT

Køb billet nu - og spring køen over

Når du køber billet hjemmefra, kan du printe den og gå direkte til scannerne i indgangen. Du kan også medbringe den på mobilen og scanne den direkte fra telefonen.

Beslutter du at købe årskort indenfor 5 dage efter dit besøg i Zoo, modregner vi billetprisen. Du skal blot gemme billetten, så du kan indtaste det 8-cifrede stregkodenummer på webshoppen.

VOKSENBILLET

Køb billetterne hjemmefra og spring køen over i indgangen.

Pris
DKK 180

BØRNEBILLET

Køb billetterne hjemmefra og spring køen over i indgangen.

Pris
DKK 100