o

Zoo har oplevelser for hele familien

I sommerperioden er der ekstra mange oplevelser i Zoo. Vær med til at gemme foder til elefanterne, oplev isbjørnenes kølende dyk i ishavet og mærk sommerstemningen på Savannen. 

I Zoolab kan børn i alle aldre lære mere om dyr og få lov at bruge pilfingrene. Gå selv på opdagelse, mød insekter og besøg vores værkstedshjørner, hvor du kan klippe, tegne, støbe gips og meget mere. 

DYST MED DYRENE OG VIND ÅRSKORT

Lørdag den 3. juni - søndag den 13. august

Kan du holde vejret længere end en sæl, gabe højere end en anakonda eller synge som en gibbonabe? Hvis du er lidt af et konkurrencemenneske og nysgerrig på, om du kan slå alverdens dyr i forskellige discipliner, så kom i Zoo og dyst med dyrene!

Undervejs kan du også høre om rekordindehaverne indenfor dyreverdenen og så får du oven i købet chancen for at vinde et årskort!

DYRENES VILDE HVERDAG

Mandag den 17. juli til søndag den 30. juli

I uge 29 og 30 kan du lære en masse om berigelse og træning i Zoo. Hør hvorfor det er vigtigt at berige dyrene og find ud af, hvordan Zoo bruger berigelse og træning som en del af dyrenes hverdag.

Kommer du forbi Zoolab, kan du dyste med dyrene - er du bedre end en chimpanse til huskespil? Du kan også forsøge dig som dyrekunster og deltage i Zoolabs tegne- og skulpturkonkurrence.

SE DAGENS PROGRAM

MED NÆB OG KLØR

Mandag den 31. juli til søndag den 13. august

I uge 31 og 32 sætter Zoo fokus på flotte næb og skarpe klør. Hør fx om de sydamerikanske fugle og vær med når keapapegøjerne beriges.

I Zoolab kan du bygge dit eget tigerlandskab og støbe en sej tigertand. Du kan samtidig lære meget mere om dyrenes næb, klør og kranier.

SE DAGENS PROGRAM

Spis mad fra sommergrillen

Sommergrill hver dag fra den 1. juli til 13. august

Nyd en lækker omgang sommermad fra grillen på terrassen ved Caféen med udsigt til løver og kameler.

Zoo byder på skandinavisk inspireret grilltallerken alle dage i sommerferien fra kl. 12-19 

 

Zoo griller med ramsløg og du kan blandt andet smage på kalkun, benskinke og en lækker grøn salat med kerner og havtorn.

Prisen per tallerken er DKK 139 for voksne og DKK 79 for børn (børn under 12 år)


SE ALLE SPISESTEDER

MØD HUSDYRENE I BØRNEZOO

Alle dage i sommerferien kl. 11-15.30

Bliv klogere på husdyrene, når en zoomedarbejder fortæller om køer, heste, høns og kaniner på Børnezooscenen.

Du kan fx møde kaninerne på Zooscenen kl. 11 eller være med til at gemme mad til grisene kl. 12.45 hver dag. Gå ikke glip af at høre om formidlerens yndlingsdyr kl. 14.

RUNDVISNING BAG KULISSERNE

Alle dage i juli kl. 11 og 17

Oplev Zoo fra en ny vinkel! Men en rundvisning bag kulisserne får du mulighed for at besøge nogle af de steder, der normalt er lukket for publikum.

Turen går bl.a. forbi dyrlægeklinikken og foderkøkkenets usædvanlige køle- og fryserum. Entré til Zoo er ikke inkluderet.

Køb billet

Køb billet nu og spring køen over

Når du køber billet hjemmefra, kan du printe den og gå direkte til scannerne i indgangen. Du kan også medbringe den på mobilen og scanne den direkte fra telefonen.

Beslutter du at købe årskort indenfor 5 dage efter dit besøg i Zoo, modregner vi billetprisen. Du skal blot gemme billetten, så du kan indtaste det 8-cifrede stregkodenummer på webshoppen.

VOKSENBILLET

Køb billetterne hjemmefra og spring køen over i indgangen.

Pris
DKK 180

BØRNEBILLET

Køb billetterne hjemmefra og spring køen over i indgangen.

Pris
DKK 100