o

KOM I JULESTEMNING BLANDT VILDE DYR

Julen er børnenes yndlingsfest! I Zoo kan hele familien komme i rigtig julestemning og der er masser af hyggelige aktiviteter på programmet.

Mød fx. julemanden og rensdyrene, oplev de nordiske dyr boltre sig i vinterlandskabet og vær med til julehygge på Naturbasen, i Børnezoo og i Zoolab.

Find også årets adventsgave, julegave eller mandelgave i Zoobutikken eller på webshoppen. Giv fx. et årskort, et møde med dyrene eller en gave fra dig til dyrene.

Zoo er åben alle årets dage og der er rig mulighed for at kigge forbi i juledagene op til nytår, når du tænger til at slå mave i den friske luft. 

MØD OKAPIUNGEN I STALDEN

Juledagene d. 24.-26. december og d. 31. december - 1. januar kl. 11.00-11.45

Til jul og nytår har du mulighed for at komme på besøg i okapistalden og opleve den sjældne okapiunge helt tæt på. Ungen kom til verden i starten af oktober og er den første okapiunge født i Zoo i mange år. 

LÆS MERE OM OKAPIUNGEN

Find årets julegave i Zoo

Besøg Zoos webshop

Mangler du julegaven til personen der har alt? Eller en anderledes adventsgave eller mandelgave?

Hvad med en spændende elefanttræning, en pingvinfodring, et vildt foredrag eller et gavekort til Zoo?

Klik her og bliv inspireret!


SE JULEGAVER

LAV FUGLEKUGLER OG FLET EN NISSE

Børnezoo weekender uge 47-49 og den 17.-27. december (undtaget den 24.,25. og 26. december)

I Børnezoo skruer vi op for julehyggen for de mindste, som kan være med til at fremstille foderkugler til vinterens sultne fugle eller flette sjove julenisser af halm.     

Spis jule- og nytårsbrunch i Zoo

Konnild's Café kl. 10-16

Juleaftensdag den 24. december, nytårsaftensdag den 31. december og nytårsdag den 1. januar kan du fejre julen og nytåret eller pleje tømmermændende med en lækker brunch med udsigt til kamelerne.

 

Du kan spise brunch mellem kl. 10:00 - 16:00 og prisen pr. person er 99 kr. ekskl. drikkevarer. Børn på 3-12 år koster 99 kr. inkl. én innocent smoothie. Børn under 3 år er gratis. 

Bemærk: entré til Zoo er ikke inkluderet i prisen.


BOOK BORD

GIV EN JULEGAVE FRA DIG TIL DYRENE

Gaveinspiration

Mangler du julegaven til dyrevennen der har alt? Så giv en gave til dyrene i Zoo og vær med til at berige deres hverdag. Zoos arbejde tager udgangspunkt i god dyrevelfærd og at dyrene ofte får nye og stimulerende udfordringer. Giv en gave til et sted, hvor den vil blive modtaget med tænder, klør og snabel – med andre ord, hvor den vil blive værdsat!

Se gaver

KØB VOKSENBILLET

Køb billetten hjemmefra og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 180

KØB BØRNEBILLET

Køb billet hjemmefra og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 100