o

... før nu!

Enhver, der går gennem det nyåbnede Tasmanien første gang, vil få mindst 5 nye oplevelser, der ikke tidligere er set i Zoo

  • Som et af de eneste steder i Zoo kommer publikum helt tæt på dyrene i den del af anlægget, der huser kænguru og vombat. En sluse i hver ende af anlægget sørger for, at gæsterne kan komme ind, og at dyrene ikke løber ud. På fællesarealet er der rig mulighed for oplevelser tæt på dyrene – her er der ingen hegn eller adskillelse.
  • Vombatter og grå kæmpekænguruer er aldrig før set i Zoo, og er da også en sjældenhed uden for Australien. Så der venter både gæster og dyr helt nye oplevelser i den del af anlægget, der er åben for publikum.
  • Gangbroen gennem de tasmanske djævles græs- og klippelandskab giver både overblik over hele anlægget og mulighed for at stikke næsen helt ind i hulerne gennem afskærmede indkig.
  • Madpakkespisere og amatørfotografer kan komme i øjenhøjde med de tasmanske djævle i den lille nedsænkning på gangbroen. Her sørger brede trappetrin ned i terrænet for, at publikum og djævle mødes i jordniveau.
  • Der er indlagt varme i de udendørs klipper i djævlenes del af anlægget. Det betyder, at de solelskende dyr kan være ude året rundt, og publikum vil derfor altid kunne møde dyrene på turen gennem Tasmanien.

VOKSENBILLET

Køb billetten hjemmefra og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 180

BØRNEBILLET

Køb billet hjemmefra og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 100

FRA OVEN OG I BØRNEHØJDE

Kom i øjenhøjde med djævlene

Kom i øjenhøjde med de tasmanske djævle i den lille nedsænkning på gangbroen.

Her sørger brede trappetrin for, at publikum og djævle mødes i jordniveau.

GÅ FRIT BLANDT KÆNGURUER

 

I det nybyggede Tasmanienanlæg kan du som noget helt nyt  gå rundt blandt dyrene og opleve dem på nært hold. Her kan du bl.a. møde en helt ny art i Zoo: Den tasmanske grå kæmpekænguru.

Læs mere

Mød en vombat for første gang

I Tasmanien kan du møde endnu en ny dyreart i Zoo: Vombatten. De fire nye dyr blev bragt til Zoo fra Trowunna Wildlife Park i Australien af Androo Kelly:

På vombatternes første tur udenfor undersøgte de nysgerrigt jordbunden og anlægget. Det blev - vist nok ved et uheld - også til en tur i den lille dam: